Eric Wakeham (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Prietena, Valoare netă, Date

Eric Wakeham este un personalitate scoțiană Tiktoker, vedetă Instagram și social media. El a ajuns la vedete pentru conținutul său de comedie revoltător și videoclipurile de comedie sincronizate cu buzele pe care le face sub contul său TikTok. A acumulat milioane de adepți sub contul său. El a depășit peste 3,8 milioane de adepți în aplicație. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Sexualitatea, Cariera și multe altele despre Eric Wakeham!

Eric Wakeham Înălțime și greutate

Cât de înalt este Eric Wakeham? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și păr blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Eric Wakeham Age

Câți ani are Eric Wakeham? Ziua lui de naștere cade pe 7 iunie 2001. În prezent, are 19 ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Scoția. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Prietena Eric Wakeham

Cine este iubita lui Eric Wakeham? TikTok Star Eric nu ne dă niciun indiciu despre viața sa romantică. Își ține viața personală departe de paparazzi și de bretonul online. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, s-a întâlnit cu Eden Simpson. El este, de asemenea, o populară vedetă TikTok.

Eric Wakeham Sexualitate

Care este sexualitatea lui Eric Wakeham? El este în mod deschis transgender. A ieșit ca trans în 2016. Este foarte încrezător în personalitatea sa și nu a simțit niciodată rușine. De asemenea, este susținut pe deplin de membrii familiei sale.

Citește și: Ava Rose (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Eric Wakeham Wikipedia

Eric WakehamWiki / Bio
Nume realEric Wakeham
PoreclăEric
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă19 ani
Zi de nastere7 iunie 2001
Locul naşteriiScoţia
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
GenTrans
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-28-37 țoli
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
Iubit iubitaEden Simpson

(Rupt)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Familia Eric Wakeham

Numele tatălui și al mamei lui Eric Wakeham nu sunt cunoscute. Are și frați. S-a născut și a crescut în Scoția alături de sora sa. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Nate Wyatt (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Eric Wakeham

Care este valoarea netă a lui Eric Wakeham? Urmează o carieră în actorie și modelare. El a devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Cariera lui Eric Wakeham

Vedeta TikTok Eric Wakeham, cu 3,8 milioane de adepți, este, de asemenea, obsedată de modă și, atunci când vrea să arunce o privire, va contacta deseori fotograful Tati Bruening, în vârstă de 19 ani. Bruening a devenit alegerea fotografului de modă și portret pentru mulți influenți TikTok, cum ar fi Eric Wakeham și prietenii săi celebri pe internet.

Fapte despre Eric Wakeham

  1. Eric Wakeham lucrează la extinderea afacerii sale.
  2. El a dezvăluit că a fost rupt când s-a alăturat Hype House, după ce a postat pe Twitter cât de recunoscător este pentru sprijinul altor influențatori precum Chase ‘lilhuddy’ Hudson.
  3. De asemenea, a reușit să evite o mare parte din drama care îi înconjoară pe ceilalți influențatori din cercul său.
  4. El a strâns 3,8 milioane de adepți uriași prin videoclipurile sale colaborative și relaxate.
  5. Eric a deschis pe Twitter despre cum a fost viața lui înainte de a se alătura casei de conținut și despre cât de recunoscător este colegilor săi creatori.

Citește și: Mattia Polibio (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found