Alexandra Lorex (soția Mike Holmes) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Alexandra Lorex este mai bine cunoscută ca fosta soție a lui Mike Holmes. El este un constructor canadian, antreprenor, om de afaceri, investitor, gazdă de televiziune și filantrop. Mai mult, Alexandra a fost alături de el în emisiune până la divorțul lor. Alexandra și Mike au fost împreună timp de 11 ani înainte de a-și merge pe drumuri separate. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Alexandra Lorex.

Alexandra Lorex Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Alexandra Lorex? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Alexandra Lorex Age

Câți ani are Alexandra Lorex? S-a născut la 2 septembrie 1984, în Ontario. Probabil că are 36 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Se are o soră mai mică, Sherry Holmes și un frate mai mic, Michale Holmes Jr. În ceea ce privește educația, este bine educată.

Citește și: Dixie Brubaker (fosta soție Dinesh D'Souza) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Alexandra LorexWiki / Bio
Nume realAlexandra Lorex
PoreclăAlexandra
Faimos caFosta soție a lui Mike Holmes
Vârstă36 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1984
Locul naşteriiOntario
Semnul nașteriiLeu
NaţionalitateCanadian-american
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiAmanda Holmes, Sherry Holmes

și Michael Holmes Jr.

Soț / SoțieMike Holmes
Valoarea netăaproximativ 33,2 milioane USD (USD)

Alexandra Lorex Soț

Cine este soțul Alexandrei Lorex? Ea a legat nodul cu Mike Holmes în 1982, când acesta avea doar 19 ani. Cuplul a întâmpinat trei copii pe nume Amanda Holmes, Sherry Holmes și Michael Holmes Jr. Ulterior, cuplul a divorțat și se separă. După aceea, Mike are o relație cu Anna Zappia și sunt împreună de mai bine de 18 ani.

Citește și: Larsa Pippen (Fosta soție Scottie Pippen) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Alexandra Lorex Net Worth

Care este valoarea netă a Alexandrei Lorex? Valoarea ei netă nu este tocmai dezvăluită de ea. Dar, potrivit unor surse, am colectat informații despre venitul ei. Se estimează în jur de 33,2 milioane de dolari (USD).

Alexandra Lorex Carieră

Alexandra Lorex a câștigat mai multe premii, printre care Premiile Gemeni: Holmes în New Orleans: Cel mai bun stil de viață / Seria de informații practice și Medalia jubileului de diamant Regina Elisabeta a II-a.

Alexandra Lorex Fapte

  1. Alexandra Lorex nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Fostul ei soț, a fost recunoscut în Camera Comunelor din Canada pentru promovarea meseriilor calificate, în 2006.
  3. Ea a făcut parte din spectacolul lui Mike Holmes numit Holmes on Homes.
  4. Holmes este autorul a două cărți de succes: bestseller-ul național Renovare la domiciliu cu cel mai de încredere contractor din Canada.
  5. Nu se cunosc mai multe informații despre viața ei personală.

Citește și: Carol Hagen (soția Lester Holt) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found