David Corenswet (Actor) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

David Corenswet este un actor american. El a susținut calitatea de stelar pentru invitația care a jucat în seriale de televiziune, inclusiv House of Cards în 2018. Mai mult, a devenit faimos în serialele de la Netflix The Politician (2019 – prezent) și Hollywood (2020), ambele create de Ryan Murphy. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre David Corenswet!

David Corenswet Age

Câți ani are David Corenswet? Ziua lui de naștere cade pe 8 iulie 1993. Are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Philadelphia, PA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

David Corenswet Înălțime și greutate

Cât de înalt este David Corenswet? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui David Corenswet este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 72 kg. Are ochi alune, iar culoarea părului este blondă.

David Corenswet Wiki

David CorenswetWiki / Bio
Nume realDavid Packard Corenswet
PoreclăDavid
Faimos caActor TV, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere8 iulie 1993
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,82 m (6 ft 2 in)
Greutateaproximativ 72 Kg (158 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

David Corenswet Prietena

Cine este iubita lui David Corenswet? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. David Corenswet este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

David-Corenswet-fapte

Citește și: Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

David Corenswet Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui David Corenswet? În 2016, regizorul Rob Reiner l-a distribuit pe Corenswet în rolul de co-conducător al serialului său de televiziune planificat, The Tap, stabilit la Colegiul Yale în 1969. A apărut în roluri de star-invitat în House of Cards, Elementary și Instinct. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Familia David Corenswet

Tatăl lui David Corenswet, John Corenswet, provenea dintr-o familie evreiască proeminentă din New Orleans și a lucrat ca actor de scenă în New York City mulți ani înainte de a deveni avocat; mama sa, Caroline Packard, este un avocat specializat în soluționarea conflictelor organizaționale nonprofit; sora sa, Amy Packard Corenswet, este absolventă în 2020 a Facultății de Drept a Universității din Pennsylvania.

David Corenswet Fapte

  1. David Corenswet a absolvit Școala Shipley și a obținut o licență în arte plastice în dramă în 2016.
  2. A apărut în numeroase producții profesionale de teatru, inclusiv în producția Arden Theatre Company din 2002 a lui All Miller Sons a lui Arthur Miller.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. S-a anunțat că a primit un rol pe pilotul emisiunii Hollywood.
  5. A debutat ca actor profesionist în scurtmetrajul 2011 În urma urmăririi.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found