Shane Billings (Amy Shark Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Shane Billings este un manager financiar și de talente american al Amy Shark. Este cel mai bine cunoscut ca soțul lui Amy Shark. Amy este o cântăreață și compozitoare cunoscută pentru a fi producătorul Gold Coast. Shane este fostul manager financiar al clubului ligii de rugby numit Gold Coast Titans. A devenit managerul câștigător al premiului ARIA și a îndrumat afacerea cu normă întreagă. Soția sa a lansat albume precum Broadway Gossip, It's a Happy City și Love Monster. Singurele ei sunt Spits on Girls, Adore, Weekends, I Said Hi, Don't Turn Around, All Loved Up, Everybody Rise și multe altele. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, soția, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Shane Billings.

Shane Billings Age

Câți ani are Shane Billings? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Are 40 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Atlanta, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Shane Billings Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shane Billings? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Shane Billings este estimată la 5 picioare 8 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 67 Kg. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Citește și: Jamie Gordon (soția lui Alex Gordon) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Shane Billings Wiki

Shane BillingsWiki / Bio
Nume realShane Billings
PoreclăShane
Faimos caSoțul lui Amy Shark
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiAtlanta, GA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 67 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copiida
SoțulAmy Shark
Valoarea netăaproximativ 10 milioane USD (USD)

Shane Billings Soție și copii

Cine este soția lui Shane Billings? Este căsătorit cu Amy Shark. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Milene Domingues (soția lui David Aganzo) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Shane Billings Bio, Early Life & Family

Numele tatălui și al mamei lui Shane Billings nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, el este bine educat.

Shane Billings Net Worth

Care este valoarea netă a lui Shane Billings? El aparține dintr-o familie bogată. Își conduce propria companie și câștigă o sumă decentă de bani. Valoarea sa netă este estimată la 10 milioane de dolari (USD).

Fapte Shane Billings

  1. Shane Billings nu a distribuit deocamdată nicio informație despre ziua sa de naștere și locul de naștere.
  2. De la asumarea vârstei sale de la aparițiile sale recente, el pare să aibă sfârșitul anilor 40.
  3. Trecând la viața sa personală, Shane Billings este căsătorit cu soția sa Amy Shark pentru o perioadă necunoscută și recent sunt binecuvântați cu o adorabilă fiică Valentina.
  4. În ciuda faptului că este renumit pentru munca sa, el pare să-i lipsească un wiki-bio propriu.
  5. Întrucât este într-o carieră de antreprenor, a câștigat câștiguri bune în carieră, dar nu avem informații despre valoarea sa netă și salariul său.
  6. În social media, el nu este activ.
  7. Fiind bine construit fizic, are o înălțime decentă și o greutate corporală bine întreținută, dar nu avem informații despre măsurătorile sale.
  8. Mai mult, deocamdată nu avem informații despre părinții săi și despre ceilalți membri ai familiei.

Citește și: Lauren Schaefer (soția Amiel Stanek) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found