Trinity Morisette (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Iubit, Valoare netă, Fapte

Trinity Morisette este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Este bine cunoscută pentru videoclipurile de modelare și dans pe care le încarcă sub canalul ei TikTok. Ea a strâns peste 3,9 milioane de adepți acolo. Este extrem de muncitoare și zeloasă și este pasionată de profesia ei. De fapt, ea își propune să utilizeze rețelele sociale ca un mijloc de a ajuta femeile să se formeze și să se mențină la curent cu noile stiluri de modă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, întâlnire, relație, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Trinity Morisette Age

Câți ani are Trinity Morisette? Ziua ei de naștere cade pe 25 martie 2003. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Statele Unite.

Trinity Morisette Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Trinity Morisette? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Trinity Morisette? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Trinity-Morisette-age

Wiki Trinity Morisette

Trinity MorisetteWiki / Bio
Nume realTrinity Morisette
PoreclăTreime
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere25 martie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50.000 $ (USD)

Trinity Morisette Affair & Boyfriend

Cine este iubitul lui Trinity Morisette? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei amoroasă. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, dezvăluită de ea.

Trinity-Morisette-net-worth

Citește și: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Fapte

Trinity Morisette Bio & Early Life

Numele tatălui și al mamei lui Trinity Morisette nu sunt cunoscute. Are și frați. Fratele ei mai mare Gino are sindromul Down și are o soră mai mare pe nume Payton. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Trinity Morisette Net Worth

Care este valoarea netă a Trinity Morisette? Este drăguță, subțire și curbată - în același timp. Cu toate acestea, pentru a-și menține greutatea corporală și condiția fizică. Valoarea sa netă este estimată la 50.000 USD (USD).

Trinity-Morisette-fapte

Citește și: Cynthia Parker (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Fapte Trinity Morisette

  1. Trinity Morisette are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 4 milioane de adepți sub contul ei TikTok
  4. Negrul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Trebuie să se antreneze câteva ore și să mențină o dietă vegetariană strictă.
  7. Răsfățându-se cu orice ar putea să o facă să câștige multe calorii, s-ar adăuga doar rutinei sale de antrenament și ar strica cadrul existent.

Citește și: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found