Roddy Ricch (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Roddy Ricch este un rapper american de pe Coasta de Vest și vedetă pe social media. Ea este considerată parte a genului Trap. El a renunțat la vedete în 2018 cu single-ul „Die Young”, care a atins numărul 98 pe Billboard Hot 100. A lansat un album complet numit Feed Tha Streets și are peste 39 de milioane de ascultători pe Spotify. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera lui Roddy Ricch și multe altele despre el!

Roddy Ricch Înălțime și greutate

Cât de înalt este Roddy Ricch? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Roddy Ricch este estimată la 5 picioare și 8 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu greutate corporală medie. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Roddy Ricch Age

Câți ani are Roddy Ricch? Ziua lui de naștere cade pe 22 octombrie 1998. Are 22 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Queen Naija (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Iubit, Copii, Valoare netă, Fapte

Roddy Ricch Wiki

Roddy RicchWiki / Bio
Nume realRodrick Wayne Moore, Jr.
PoreclăRoddy Ricch
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă22 de ani
Zi de nastere22 octombrie 1998
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Roddy Ricch Prietena

Cine este iubita lui Roddy Ricch? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Roddy Ricch este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, Roddy Ricch nu a confirmat despre zvon.

Roddy-Ricch-net-worth

Roddy Ricch Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Roddy Ricch? Cântatul este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Roddy Ricch

Roddy Ricch’s a crescut în Compton, California. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, Ricch a frecventat liceul Carson Senior High School și Westchester Enriched Sciences Magnets. A petrecut ceva timp trăind în Atlanta, Georgia, în tinerețe.

Roddy Ricch Fapte

  1. Roddy Ricch și-a lansat mixtape-ul de debut, Feed Tha Streets, în 2017.
  2. A legat cu The Weeknd drept cei mai nominalizați artiști la 2020 American Music Awards.
  3. În Compton, Ricch a fost membru al Park Village Compton Crips.
  4. A câștigat mai multe premii, inclusiv un premiu Grammy.
  5. În 2019, Ricch a fost prezentat pe single-ul Nipsey Hussle „Racks in the Middle”.
  6. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Jay Critch (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte