Benjamin Keough Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Benjamin Keough este un popular american american. Keough a devenit o senzație virală în iunie 2019 după ce fanii au observat asemănarea sa cu Elvis Presley. Este nepotul actriței și magnatului afacerilor Priscilla Presley și al fiului cantautorului Lisa Marie Presley. El a văzut adesea alături de mama sa, bunica, precum și de sora lui mai mare, care este actriță Riley Keough, la diferite evenimente de pe rețelele sociale și apariții în presă. În 2005, a apărut ca el însuși la documentare precum ‘Elvis by the Presleys’ alături de membrii familiei sale. Are un rol de actor în filmul scurt „Rod & Barry”. În 2016, a fost prezent alături de mama sa la evenimentul de covor roșu pentru deschiderea ‘The Elvis Presley Theatre’ la Westgate Las Vegas Resort and Casino. În prezent, el s-a concentrat foarte mult pe cariera sa, precum și pe studii. Reglați biografia!

Benjamin Keough Vârstă, înălțime și greutate

Varsta lui Benjamin Keough are 27 de ani. Are o înălțime foarte bună de 5 Picioare 11 Inchi. Greutatea sa corporală este de aproximativ 78 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-37 țoli. Bicepsul său are 14 inci. În plus, culoarea părului este maro închis și are culoarea gri a ochilor.

Citește și: Billie Eilish (cântăreață) Vârstă, Wiki, Iubit, Biografie, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Benjamin Keough Prietena și întâlnirile

În ceea ce privește viața personală și iubita, Benjamin Keough nu se întâlnește cu nimeni și se bucură în prezent de viața sa de celibatar. Nu este căsătorit și nici nu este logodit cu nimeni în aceste momente. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Benjamin Keough Bio & Family

Benjamin Storm Keough s-a născut pe 21 octombrie 1992 în Tampa, Florida. El deține naționalitatea americană. El aparține etniei caucaziene. Numele mamei sale este, Lisa Marie Presley, care este singurul copil al ‘King of Rock and Roll’ Elvis Presley și al actriței Priscilla Presley. Numele tatălui lui Benjamin este, Danny Keough, care este un chitarist bas care a cântat în formația mamei sale. Părinții lui au divorțat la câțiva ani de la nașterea sa. Cuplul s-a despărțit și a divorțat în Republica Dominicană în mai 1994. În ciuda separării lor, părinții lui sunt foarte apropiați, iar tatăl său locuiește în casa de oaspeți de pe proprietatea Presley. Benjamin are și frați. Sora mai mare a lui Keough, care s-a născut în 1989, este model și actriță Riley Keough. De asemenea, are două surori vitrege gemene, numite Harper Vivienne Ann și Finley Aaron Love, din căsătoria mamei sale cu Michael Lockwood. Este foarte apropiat de membrii familiei sale, în special de mama sa. În prezent, el locuiește în Florida. În ceea ce privește educația, Keough a studiat într-un liceu privat de elită. Cu toate acestea, nu s-a înscris la niciun colegiu sau universitate.

Fotografia virală a lui Keough a apărut pe pagina de twitter a mamei sale. Fotografia a fost făcută la petrecerea de 30 de ani a lui Riley Keough. Fotografia a arătat-o ​​pe Presley, împreună cu Riley și Ben Keough, precum și pe fiicele gemene ale lui Presley. Legenda care însoțește fotografia scria „Mama Leu cu puii ei”.

Benjamin Keough Carieră și faimă

Vorbind despre cariera sa, el provine dintr-o familie bogată și și-a petrecut întreaga viață sub lumina reflectoarelor. Mama sa fiind implicată cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală și cinematografică, nu l-a ajutat prea mult să stea departe de paparazzi. Când era copil, a apărut în mod regulat la diferite evenimente și concerte. Până în prezent, el a jucat într-un scurtmetraj, în afară de aparițiile sale în documentare despre membrii săi celebri ai familiei. În prezent, lucrează din greu pentru a-și face faimă și nume în industrie. Keough a înregistrat primul său album și a semnat un acord de cinci milioane de dolari cu Universal, în 2009.

Citește și: 9lokkNine (Rapper) Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Întâlniri, Familie, Carieră, Fapte

Benjamin Keough Net Worth

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este Benjamin Keough. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Benjamin Keough de a o face ca o carieră de actorie și de cântat. Din această cauză, nu este de mirare că Benjamin Keough se ridică treptat la vedete, pentru a deveni unul dintre cei mai buni artiști din industrie. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Benjamin Keough este estimată la aproximativ 556.000 USD.

Wiki Benjamin Keough

Wiki / Bio
Nume realBenjamin Storm Keough
PoreclăBen
Vârstă27 de ani
Născut21 octombrie 1992
ProfesieActor, cântăreț
Renumit pentruFiind fiul lui Lisa Marie Presley

(Cantautor american)

Locul naşteriiFlorida, Statele Unite
Naţionalitateamerican
Etniecaucazian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacBalanță
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '11 "

Centimetri: 180 cm

Metri: 1,80 m

GreutateKilograme: 78 Kg

Lire sterline: 171 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

42-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorGri
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Danny Keough

Mama: Lisa Marie Presley

FratiiFrate: Nici unul

Sora: 1. Riley Keough

2. Finley Aaron Love Lockwood (sora vitregă)

3. Harper Vivienne Ann Lockwood (sora vitregă)

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul privat Elite
Favorită
Culoarea preferatăNegru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Elveţia
Hobby-uriActorie, dans și călătorie
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 556.000 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)

Benjamin Keough Fapte

  • Benjamin Keough face doar apariții publice ocazionale.
  • Seamănă cu celebrul său bunic, împărtășește, de asemenea, aceiași ochi albaștri și unicul „Presley pout” pe care îl au majoritatea membrilor familiei.
  • Singura excepție este că, spre deosebire de părul negru cu jet de Elvis, el are o nuanță maro în păr.
  • Mai târziu, Presley s-a căsătorit cu Nicolas Cage în 2002 și și-a încheiat căsătoria și a divorțat în 2004.
  • A apărut într-un documentar intitulat „Elvis by the Presleys”. în 2005.
  • A jucat și într-un scurtmetraj numit „Rod & Barry”.
  • Fapt amuzant: Keough și mama lui au tatuaje potrivite.
  • În 2009, Keough și mama lui au primit tatuaje potrivite pentru Ziua Mamei.
  • Keough a servit ca unul dintre bărbații de miri la nunta surorii sale din februarie 2015 cu Ben Smith-Petersen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found