Faii Orapun (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Faii Orapun, o tânără din SUA, se descurcă bine în dans, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul ei muzical de excepție, Faii Orapun impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Faii Orapun Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Faii Orapun? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Faii Orapun? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Faii Orapun Age

Câți ani are Faii Orapun? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Justin Blake (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Faii Orapun Wiki

Faii OrapunWiki / Bio
Nume realFaii Orapun
PoreclăFaii
Faimos caSocial Media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Faii Orapun Boyfriend

Cine este iubitul lui Faii Orapun? Vedeta și superba vedetă Instagram, Faii Orapun, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Brianna Buchanan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Faii Orapun Net Worth

Care este valoarea netă a lui Faii Orapun? Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. La o vârstă fragedă, Faii Orapun a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Faii Orapun Fapte

  1. Faii Orapun are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Portocaliul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Mia Hayward (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found