Sodakite (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

SodaKite este o vedetă americană Twitch și o personalitate socială. Ea a făcut faima faimei faimei pentru canalul ei de contracție Sodakite. Twitch a evoluat ca o platformă și, în afară de a fi doar o scenă pentru streamerii de jocuri, platforma a oferit un podium pentru fiecare talent care poate fi transmis în direct. Ea a strâns peste 130.000 de adepți pentru vlogging-ul de aventură, melodii vocale de multe ori prin duete și fluxuri live de jocuri. Este cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra postând o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Sodakite.

Sodakite Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Sodakite? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 119 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Sodakite? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Epoca Sodakite

Câți ani are Sodakite? Ziua ei de naștere cade pe 5 noiembrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Arkansas.

Familia Sodakite

Care este numele real al lui Sodakite? Numele ei real este Chelsey Kite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Sodakite-înălțime și greutate-starsgab

Citește și: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sodakite Wiki

SodakiteWiki / Bio
Nume realChelsey Zmeu
PoreclăSodakite
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere5 noiembrie 1993
Locul naşteriiArkansas, Statele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (119 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietenul Sodakite

Cine este iubitul lui Sodakite? Steaua fierbinte și superba Twitch Sodakite este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Sodakite-boyfriend-starsgab

Citește și: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Sodakite

Cât costă valoarea netă a Sodakite? La o vârstă fragedă, Sodakite a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. A început să creeze vloguri pentru YouTube în 2009. A început să transmită în direct jocul în 2013 înainte de a descoperi Twitch. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Cariera Sodakite

Sodakite a adunat peste 130.000 de adepți pe canalul ei SodaKite Twitch. De asemenea, postează vloguri și videoclipuri de joc pe canalul ei YouTube SodaKite TV, unde a depășit peste 4.000 de abonați.

Fapte Sodakite

  1. Sodakite joacă diverse jocuri, dar mai ales este văzut făcând live-stream-uri în aer liber.
  2. Are peste 130.000 de adepți pe canalul ei Twitch și este destul de faimoasă printre spectatorii cărora le place să vadă streaming în aer liber.
  3. Sodakite are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  4. Îi place să călătorească.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  6. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  7. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  8. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: QTCinderella (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found