Yammy (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Yammy este un jucător englez, vlogger, blogger, celebritate pe internet și personalitate YouTube. Ea a strâns peste 2,5 milioane de abonați sub canalul ei. Ea a decis să posteze primul videoclip pe YouTube, îndreptat către prietenii ei, pe o platformă de jocuri online. Videoclipul ei a fost distribuit la câteva forumuri online populare, iar sinele ei hiperactiv a fost extrem de apreciat de membrii forumului. Ea este, de asemenea, cunoscută sub numele de Yammy xox, care joacă în primul rând jocul Minecraft pe canalul ei Yammy de pe YouTube. Yammy și-a continuat personajul online, în ciuda diferitelor comentarii negative și de ură. După primul ei canal YouTube, a creat încă două canale pentru a-și continua popularitatea online. Numărul de vizionări ale videoclipurilor sale este o dovadă a popularității sale. Dar, văzând ambele părți ale faimei, Yammy s-a retras în mare măsură din social media. Canalele ei de pe YouTube prezintă videoclipuri vechi și nu a postat nimic nou în ultimii ani. De asemenea, ea lipsește de pe Instagram, una dintre cele mai favorizate platforme de socializare de astăzi. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Yammy Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Yammy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Îi place să-și moară părul cu diferite culori de păr. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Yammy Age

Câți ani are Yammy? Ziua ei de naștere cade pe 22 iunie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele ei real este Yasmin Uddin. este cel mai bine cunoscut pentru seria Sims 4 100 Baby Challenge este cel mai cunoscut pentru seria Sims 4 100 Baby Challenge Semnul ei de naștere este Rac. S-a născut în West Yorkshire, Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Yammy Wikipedia

YammyWiki / Bio
Nume realYasmin Uddin
PoreclăYammy
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere22 iunie 1994
Locul naşteriiWest Yorkshire, Anglia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiDante
Soț / SoțieKoil1990
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soțul Yammy

Cine este soțul lui Yammy? Este căsătorită cu Koil1990. Au făcut un nod în 2017. El este un jucător american pe YouTube, pe nume Kyle, care a găsit succes postând pe o varietate de jocuri, inclusiv Far Cry 3, Minecraft, Football Manager și multe altele. Are un fiu pe nume Dante pe care l-a avut când era la liceu.

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Yammy Net Worth

Care este valoarea netă a lui Yammy? Videoclipurile ei au câștigat opinii diferite de la diferite facțiuni de internet și s-au făcut mai multe încercări de a-i aduce canalul jos de către urăști. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Yammy Career

Yammy și-a lansat canalul ca ChicksCanGame pe 29 aprilie 2011. Are un al doilea canal YouTube numit missyammyx, unde postează videoclipuri Haul, precum și conținut legat de modă. Ea a venit în noul ei canal ca ea însăși, și-a explicat absența și neregularitatea de pe rețelele de socializare. Noul ei avatar pe YouTube a văzut-o ca Yammy postând diverse conținuturi de la comedie la tutoriale de machiaj pe bloguri. Niciunul dintre aceștia nu a reușit să se potrivească cu succesul avatarului ei Yammy.

Fapte Yammy

  1. Yammy este cunoscută mai ales pentru seria Sims 4 100 Baby Challenge.
  2. În 2018, Yammy și-a făcut prima echipă Roleplay care a ținut 8 persoane din ianuarie.
  3. Este un jucător și reactor englez, care este bine-cunoscut pentru diversele sale serii Minecraft, Roblox, diferite serii Sims 4, Gacha Life și multe altele.
  4. A devenit conștientă de popularitatea pe care videoclipurile ei o atrăgeau.
  5. Istoricul familiei sale este păstrat sub formă de viață personală.

Citește și: Jessica Nigri (Cosplayer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found