Antonio Garza (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Antonio Garza este un youtuber american și un guru al frumuseții. Ea a susținut celebritatea pentru videoclipurile ei despre frumusețe și transformarea machiajului. Este considerată o icoană a tinerilor pentru oameni pentru că este deschisă la frumusețea și machiajul ei. Canalul ei de pe YouTube, care a adunat peste 3,65 milioane de abonați, constă în principal din tutoriale de machiaj, vloguri, provocări și videoclipuri inspiraționale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Antonio Garza.

Antonio Garza Înălțime și greutate

Cât de înalt este Antonio Garza? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Antonio Garza Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Antonio Garza? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-38 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Antonio Garza Age

Câți ani are Antonio Garza? Ziua ei de naștere cade pe 15 decembrie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Austin, TX. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Antonio-Garza-vârstă

Antonio Garza Wiki

Antonio GarzaWiki / Bio
Nume realAntonio Garza
PoreclăAntonio
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere15 decembrie 2002
Locul naşteriiAustin, TX
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 46.000 $ (USD)

Prietenul lui Antonio Garza

Cine este iubitul lui Antonio Garza? Începând din 2021, este singură și nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire.

Antonio Garza Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Antonio Garza? De asemenea, este foarte populară pe Instagram și are peste milioane de fani pe platformă. Valoarea sa netă este estimată la peste 46.000 de dolari (USD).

Antonio-Garza-net-worth

Citește și: Boogie2988 (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Soție, Valoare netă, Fapte

Familia Antonio Garza

Numele tatălui și mamei lui Antonio Garza nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mare. Conform educației sale, ea este bine educată.

Antonio Garza Fapte

  1. Lui Antonio Garza îi plăcea să se joace cu păpușile și obișnuia să se îmbrace frumos.
  2. Ea a arătat potențial încă de la vârsta de doar patru ani.
  3. Privind prin imagini vechi ale ei în copilărie, a găsit o serie de imagini care acum i se par ca semne ascunse ale creativității sale.
  4. De-a lungul adolescenței, ea a continuat să-și alimenteze creativitatea, care a găsit în cele din urmă platforma potrivită prin canalul ei de YouTube.
  5. A adunat peste 2 milioane de adepți pe contul ei de antoniiogarza de Instagram.

Citește și: KarinaOMG (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found