Wonho (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Lee Ho-seok este bine cunoscut sub numele de Wonho, este un cântăreț sud-coreean în cadrul Highline Entertainment. Înainte de aceasta, el este un fost membru al trupei de băieți sud-coreeni Monsta X. În afară de aceasta, are un fan imens care îi urmărește contul Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Wonho!

Înălțimea și greutatea Wonho

Cât de înalt este Wonho? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Wonho este estimată la 5 picioare 8 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 52 kg. Are ochii maro închis și culoarea părului este roșu vișiniu.

Wonho Age

Câți ani are Wonho? Ziua lui de naștere cade pe 1 martie 1993. Are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Coreea de Sud. El deține naționalitatea coreeană și aparține etniei mixte.

Prietena Wonho

Cine este iubita lui Wonho? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Wonho este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație.

Citește și: Profilul Choerry (Cântărețul Loona Band), Vârsta, Wiki, Înălțimea, Greutatea, Wiki, Măsurători, Iubitul, Bio, Valoarea netă, Date

Wonho Wiki

WonhoWiki / Bio
Nume realLee Ho-seok
PoreclăWonho
Faimos caCântăreaţă
Vârstă27 de ani
Zi de nastere1 martie 1993
Locul naşteriiCoreea de Sud
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiRoșu Cireș
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Wonho Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Wonho? A debutat în Monsta X, un grup de băieți hip-hop, odată cu lansarea primei lor piese extinse, Trespass, pe 14 mai 2015. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Wonho

Citește și: Profil Bomi (membru Apink), Wiki, Biografie, Vârstă, Carieră, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Familia Wonho

Numele tatălui și al mamei Wonho nu sunt cunoscute. Are și frați. Numele său adevărat este Lee Ho-seok. Are un frate mai mic. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Fapte Wonho

  1. Wonho a apărut în mai multe ședințe foto pentru reviste, din 2018.
  2. La sfârșitul lunii decembrie, Starship Entertainment și Mnet au lansat un program de concurs numit No.Mercy.
  3. Wonho a susținut primul său concert solo pe 27 septembrie. Din cauza restricțiilor din partea COVID-19.
  4. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. El a lansat în prealabil o piesă de pe următorul album, „Flash”, prin concertul său, în septembrie 2020.

Citește și: Oh Ha-young - Profil Hayoung (membru Apink), Wiki, vârstă, biografie, carieră, iubit, valoare netă, familie, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found