Kamri Noel McKnight (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Kamri Noel McKnight este un Youtuber american, fotograf, muzician și actriță. Postează videoclipuri legate de scenete de comedie, conținut de stil de viață, provocări de fotografie și experiențe de viață pe canalul ei auto-numit. Ea își arată latura creativă prin videoclipurile proiectului DIY. Este mai cunoscută ca sora mai mică a gemenilor Brooklyn și Bailey McKnight. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, ea a adunat un fan uriaș care îl urmărea pe canalul ei de pe YouTube. Canalul are peste 2 milioane de abonați, ceea ce face din Kamri unul dintre cei mai renumiți YouTubers. În afară de aceasta, ea este foarte activă pe alte platforme de socializare precum Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Kamri Noel McKnight.

Kamri Noel McKnight Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Kamri Noel McKnight? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Kamri Noel McKnight? Măsurătorile corpului ei sunt de 32-28-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Kamri Noel McKnight Age

Câți ani are Kamri Noel McKnight? Ziua ei de naștere cade pe 27 decembrie 2002. Are 17 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Glendale, AZ.

Familia Kamri Noel McKnight

Numele tatălui Kamri Noel McKnight este Shaun, iar faimoasa ei mamă este Mindy McKnight. Are și frați. De asemenea, are surori pe nume Rylan și Paisley și un frate pe nume Daxton. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit, în mai 2020.

Citește și: LaurenzSide (Youtuber) Valoare netă, soț, iubit, Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, fapte

Kamri Noel McKnight Wiki

Kamri Noel McKnightWiki / Bio
Nume realKamri Noel McKnight
PoreclăKamri
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă17 ani
Zi de nastere27 decembrie 2002
Locul naşteriiGlendale, AZ
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-28-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Kamri Noel McKnight Boyfriend

Cine este iubitul lui Kamri Noel McKnight? Fierbinte și superba vedetă YouTube, Kamri Noel McKnight, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Laura Sanchez H (Youtuber) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Întâlniri, Familie, Valoare netă, Date

Kamri Noel McKnight Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kamri Noel McKnight? Are milioane de abonați sub canalul ei de YouTube. Cele mai populare videoclipuri ale sale, „The PANCAKE ART Challenge”, au acumulat peste 4 milioane de vizionări. Valoarea sa netă este estimată la peste 500.000 USD (USD).

Kamri Noel McKnight Carieră

Kamri Noel McKnight este actriță, muzician și fotograf. Ea a obținut, de asemenea, o amprentă digitală masivă, ajungând la milioane de persoane pe YouTube, Instagram și TikTok. Ea a lansat un canal vlog în 2013.

Kamri Noel McKnight Fapte

  1. Kamri Noel McKnight, canalul emblematic DIY, Hair Girls Hairstyles, o serie vizuală extraordinară, care prezintă arta designului părului.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan uriaș acolo.
  3. Sub canalul ei, este cunoscută pentru portretizarea a cinci personaje diferite.
  4. Kamri produce schite de comedie, conținut de stil de viață și provocări de fotografie.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Devin Hayes (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found