Adi Fishman (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Creator de conținut și youtuber Adi Fishman Comedy. Este bine cunoscută pentru videoclipurile sale provocatoare bazate pe tendințele actuale. Este cunoscut mai ales pentru că face parte din canalul de colaborare YouTube intitulat „Timp liber”, pe care îl conduce împreună cu fratele său Tal, care a adunat peste 800.000 de abonați. Pe lângă acesta, are un fan imens care îi urmărește contul Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Adi Fishman și multe altele despre el!

Adi Fishman Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Adi Fishman? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 63 Kg sau 134 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Adi Fishman Age

Câți ani are Adi Fishman? Ziua lui de naștere cade pe 11 august 2000. Are 20 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Los Angeles, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Adi Fishman Wikipedia

Adi FishmanWiki / Bio
Nume realAdi Fishman
PoreclăAdi
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere11 august 2000
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaEmily Alexander
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Adi Fishman Prietena

Cine este iubita lui Adi Fishman? Este în relație cu Emily Alexander; în iunie 2020, au lansat împreună un canal de familie numit Familia Diem și ulterior a fost redenumit Adi & Em.

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Adi Fishman Net Worth

Care este valoarea netă a lui Adi Fishman? Canalul de comedie al lui He și Tal are mai mult de 3 milioane de abonați. A devenit viral cu unul dintre primele sale videoclipuri. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Cariera Adi Fishman

Adi Fishman și fratele său Tal Fishman au lansat canalul YouTube Free Time în aprilie 2014. El a avut și un canal cu Nick Mayorga numit Whatever Time, care a câștigat peste 800.000 de abonați.

Adi Fishman Fapte

  1. Adi Fishman colaborează cu prieteni precum Infinite și alți membri ai timpului colectiv creativ.
  2. Pentru creatorul care are 19 ani, YouTube este o slujbă cu normă întreagă și apoi unele.
  3. Încarcă cel puțin două videoclipuri pe săptămână și uneori creează până la șase într-un interval de șapte zile. H
  4. videoclipurile implică adesea subiecte și provocări populare pe YouTube la un moment dat - ceea ce, spune Fishman, este rezultatul urmăririi constante a tendințelor pe platformă și ajustării strategiei sale de conținut pentru a se potrivi.
  5. Filozofia sa creativă este că YouTube se schimbă constant, iar creatorii care nu sunt flotați pot rămâne în praf după ce spectatorii trec la noile tendințe.

Citește și: Danny Gonzalez (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found