Shane Madej (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Shane Madej este un fost scriitor american BuzzFeed, Youtuber, producător și personalitate social media. El a renumit la vedete pentru celebrele sale videoclipuri precum „Am lăsat câțiva câini să se uite la televizor și s-au nituit pozitiv” și „Ce spune ziua ta de naștere”. Mai mult, a condus canalul YouTube BuzzFeed Unsolved alături de Ryan Bergara. A părăsit BuzzFeed și a format Watcher Entertainment alături de Bergara și Steven Lim, în 2019. Reglați biografia și aflați mai multe despre copilăria lui Youtuber Shane Madej, bio, wiki, povestea vieții și multe alte fapte despre el.

Shane Madej Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Shane Madej? El se află la o înălțime de 1,91 m, adică 6 picioare și 3 inci înălțime. Are o greutate corporală de 139 kg, adică 67 kg. Are un corp atletic. Culoarea ochilor este albastru și culoarea părului este maro închis. Este cunoscut pentru barba lui lungă. A început să-și crească barba în timp ce era la Buffalo. Orientarea sa sexuală este dreaptă.

Shane Madej Bio, Age & Family

Câți ani are Shane Madej? Ziua lui de naștere cade pe 16 mai 1986. În prezent, are 34 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Schaumburg, IL. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Citește și: Kiera Bridget (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Shane MadejWiki / Bio
Nume realShane Madej
PoreclăShane
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere16 mai 1986
Locul naşteriiSchaumburg, IL
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,91 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-32-38 țoli
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSara Rubin
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 800.000 $ (USD)

Shane Madej Prietena

Cine este iubita lui Shane Madej? El este legat romantic cu colega sa de producție BuzzFeed, Sara Rubin. De asemenea, este producătoare de videoclipuri și senzație de socializare.

Citește și: Jack Doherty (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Shane Madej Net Worth

Care este valoarea netă a lui Shane Madej? Cariera în social media este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 800.000 USD (USD).

Shane Madej Fapte

 1. Wiki și Bio: Este foarte apropiat de mama sa și adesea a împărtășit poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
 2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
 3. Are și frați.
 4. A jucat fotbal la liceul Shasta.
 5. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
 6. Albul este culoarea lui preferată.
 7. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Shane Madej.
 8. Numele său de utilizator TikTok este Shane Madej
 9. Îi place să joace baschet.
 10. Este bun prieten cu starul TikTok, cum ar fi, Bryce Hall, membru al Sway House, care are 14 milioane de adepți pe platformă, tocmai a lansat un nou podcast financiar numit „Capital University”.
 11. Este unul dintre producătorii din spatele seriei BuzzFeed It's Personal.
 12. Îi place să joace baseball în timpul liber.
 13. El a postat primul său videoclip pe BuzzFeed, intitulat „Fapte neobișnuite despre Diet Coke”, în decembrie 2014.

Citește și: Alexa Rivera Villegas (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found