Joe Manganiello (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Joe Manganiello este un cunoscut actor american. Și-a început cariera când a jucat Flash Thompson în Spider-Man-ul lui Sam Raimi. Manganiello a fost crescut în Mt. Liban, Pennsylvania. Rolul său de izbucnire a venit sub forma vârcolacului Alcide Herveaux în cinci sezoane din seria HBO True Blood. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Joe Manganiello.

Joe Manganiello Înălțime și greutate

Cât de înalt este Joe Manganiello? El se află la o înălțime de 6 ft 4 in sau altfel 1,96 m sau 196 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Joe Manganiello Age

Câți ani are Joe Manganiello? Ziua lui de naștere cade pe 28 decembrie 1976. Are 43 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Pittsburgh, PA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Joe Manganiello

Cine este soția lui Joe Manganiello? Manganiello s-a logodit cu actrița Sofía Vergara în ziua de Crăciun 2014 după șase luni de întâlniri. S-au căsătorit în Palm Beach, Florida, pe 21 noiembrie 2015. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, s-a întâlnit cu actrița Demi Moore în 2012 și în noiembrie 2015.

Joe Manganiello Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Joe Manganiello? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 32 de milioane de dolari (USD). De asemenea, a câștigat mai multe premii în carieră. Este un actor fenomenal.

Citește și: Matt Cornett (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Wiki Joe Manganiello

Joe ManganielloWiki / Bio
Nume realJoseph Michael Manganiello
PoreclăJoe Manganiello
Faimos caActor
Vârstă43 de ani
Zi de nastere28 decembrie 1976
Locul naşteriiPittsburgh, Pennsylvania
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 4 in (1,96 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copiida
Soția / soțiaSofía Vergara
Valoarea netăaproximativ 32 milioane USD (USD)

Familia Joe Manganiello

Joe Manganiello se numește mama Susan și tatăl, Charles John Manganiello. Tatăl său, născut și crescut în afara Bostonului, MA, este de origine italiană, din Napoli, iar mama sa este de origine armeană, austriacă și croată. Străbunica lui a fost un supraviețuitor al genocidului armean, unde soțul ei și șapte dintre copiii ei au fost uciși, iar al optulea copil s-a înecat în timpul evadării.

Citește și: Frankie Jonas (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Joe Manganiello Carieră

Joe Manganiello și-a lansat cariera profesională în film când a jucat Flash Thompson în Spider-Man. Rolul său de izbucnire a venit sub forma vârcolacului Alcide Herveaux în cinci sezoane din seria HBO True Blood. Joe Manganiello este, de asemenea, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum Magic Mike, Magic Mike XXL, Pee-wee’s Big Holiday, What to Expect When You are Expending și Sabotage, printre altele. La sfârșitul anului 2013, a devenit autor publicat atunci când prima sa carte, Evolution, a fost lansată de Simon & Schuster’s Gallery Books. Debutul său în regie a venit în 2014 cu lungmetrajul documentar La Bare, pe care l-a și produs și finanțat. Manganiello este, de asemenea, cunoscut pentru rolul său din How I Met Your Mother ca Brad. În 2017 a câștigat un Emmy Mid-Atlantic ca narator al documentarului Pittsburgh Is Home: The Story of the Penguins, care a documentat primii 50 de ani de istorie a echipei de hochei Pittsburgh Penguins. El activează cu mai multe organizații caritabile, în primul rând Spitalul de Copii UPMC din Pittsburgh, pentru care servește în consiliul de administrație. În 2016, Manganiello a fost distribuit ca Slade Wilson / Deathstroke în DC Extended Universe, făcând prima sa apariție în Justice League din 2017.

Joe Manganiello Fapte

  1. Joe Manganiello a jucat rolul lui Leo Belraggio, un muzician de jazz din New York.
  2. El este un fan al Pittsburgh Steelers și al Wests Tigers.
  3. A fost cândva un roadie pentru trupa Goldfinger și este prieten cu solistul John Feldmann.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Wayne Brady (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found