Madilyn Bailey (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Madilyn Bailey este un cunoscut YouTuber american, cântăreț și compozitor. Ea a susținut primul său spectacol în Paris în 2018. S-a mutat la Los Angeles în 2013 pentru a-și continua cariera. Și-a început cariera cu puțin timp înainte de absolvire. A fost aleasă în aprilie 2018 ca artist al lunii al lui Elvis Duran. De asemenea, a fost prezentată în calitate de artistă a lunii a DJ-ului radio Elvis Duran. Este originar din Boyceville, Wisconsin, pentru Greg Wold, care lucrează pentru o firmă de publicitate. Mai mult, a lucrat și ca asistentă medicală certificată. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Madilyn Bailey.

Madilyn Bailey Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Madilyn Bailey? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ce sunt măsurătorile corporale ale lui Madilyn Bailey? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-25-38 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Madilyn Bailey Soț

Cine este soțul lui Madilyn Bailey? Este căsătorită cu James Benrud. Au legat nodul în 2014. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii.

Citește și: Clairo (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Madilyn Bailey Wiki

Madilyn BaileyWiki / Bio
Nume realMadilyn Bailey Wold
PoreclăMadilyn Bailey
Faimos caYoutuber, cântăreț,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere2 septembrie 1992
Locul naşteriiWisconsin
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieJames Benrud
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Madilyn Bailey Net Worth

Care este valoarea netă a lui Madilyn Bailey? Cântatul este sursa ei principală de venit. A fost prezentată în emisiunea Today de la NBC, găzduită de Hoda Kotb și Kathie Lee Gifford. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Lil Peep (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Tatuaj, Valoare netă, Carieră, Fapte

Familia Madilyn Bailey

Numele tatălui lui Madilyn Bailey este Greg Wold și mama Heidi Wold. Are și frați. Are cinci frați numiți, Jordan, Alex, Isaac, Hayley, Caden. În ceea ce privește educația, a absolvit în 2011. Este dislexică.

Cariera Madilyn Bailey

Madilyn Bailey’s a început să cânte muzică și să scrie piese la vârsta de șapte ani. A cântat în trupa de marș a liceului Boyceville și, înainte de a deveni artistă, Bailey a lucrat ca asistent medical asistent certificat.

Fapte Madilyn Bailey

  1. Madilyn Bailey este foarte activă pe platformele de socializare și are milioane de aprecieri pe canalul ei de YouTube.
  2. A învățat să cânte la chitară acustică, pian și tobe.
  3. În 2018, piesa ei originală „Drunk on a Feeling” a fost prezentată în serialul american de acțiune-dramă Station 19.
  4. A crescut cu două surori și trei frați.
  5. Are și milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Prodigy (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found