Jake Paul Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, soție, familie, valoare netă, carieră: 10 fapte despre el

Jake Paul este un YouTuber american, personalitate pe internet și actor. El a ajuns la stele în aplicația video Vine, acum dispărută, înainte de a juca rolul lui Dirk Mann în seria Disney Channel Bizaardvark timp de două sezoane.

În afară de aceasta, a fost un luptător competitiv și s-a antrenat pentru a fi Navy Seal. De asemenea, a câștigat nominalizarea la categoria Vineographer. Când Vine a fost întreruptă, Paul acumulase 5,3 milioane de adepți și 2 miliarde de vizualizări în aplicație.

Jake Paul Age

Câți ani are Youtuber Jake Paul? În prezent, are 23 de ani. S-a născut la 17 ianuarie 1997 în Cleveland, OH. Semnul său de naștere este Capricornul.

Jake Paul Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jake Paul? El stă pe o înălțime de 1,85 m sau 6 ft înălțime. El cântărește în jur de 59 kg sau 130 lbs. Măsurătorile sale corporale nu sunt cunoscute în domeniul public. Are ochii căprui închis și are părul blond. În plus, el poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Listele de soții și prietene ale lui Jake Paul

Jake Paul este un bărbat căsătorit. A legat nodul cu Tana Mongeau în iulie 2019. Paul și Mongeau s-au despărțit în ianuarie 2020. A continuat apoi să o întâlnească pe Julia Rose. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el a ieșit cu Alissa Violet. În 2017, s-au despărțit. Pentru o perioadă scurtă de timp, el și modelul Erika Costell s-au întâlnit oficial. Au început să se întâlnească pe 23 aprilie 2018. Au postat mai multe videoclipuri despre o căsătorie falsă și în 2017. Mai târziu, știrile despre despărțire au început să circule la sfârșitul anului 2018.

Jake Paul Bio & Family

Paul s-a născut pe 17 ianuarie 1997, în Cleveland, și a crescut în Westlake, Ohio. El deține naționalitatea americană. Este fiul lui Pamela Ann Stepnick și al agentului imobiliar Gregory Allan Paul. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Jake Paul Wiki

Nume realJake Joseph Paul
PoreclăJake
ProfesieYoutuber
Vârstă23 de ani
Înălţime1,85 m (6 ft)
Greutate59 kg (130 lb)
Listele de prietene1. Julia Rose

2. Erika Costell

SoțieTana Mongeau
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD
Locul naşteriiCleveland, OH
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat

Jake Paul Carieră și valoare netă

De-a lungul carierei sale, Paul a devenit subiectul multor controverse datorită comportamentului său, inclusiv angajarea în cascadorii riscante și inadecvate pentru conținutul YouTube. Are milioane de abonați sub canalul său de YouTube. De asemenea, are un fan decent care urmărește contul său de Instagram.

Cât valorează Jake Paul? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari. Canalul său de YouTube este principala sa sursă de venit.

Fapte despre Jake Paul

  1. TMZ a prezentat un videoclip în care Paul a folosit de mai multe ori epitetul rasial „cioara” în timp ce rapea, în 2018.
  2. Fratele său mai mic, Deji, în două meciuri de box cu guler alb.
  3. În ianuarie 2019, Jake Paul, împreună cu colegul YouTuber RiceGum, au intrat sub incidență pentru promovarea MysteryBrand.
  4. Paul a fost dat în judecată de Cobra Acquisitions, compania care deține casa, pentru 2,5 milioane de dolari.
  5. El a încărcat un videoclip pe canalul său de YouTube, intitulat „Mi-am pierdut virginitatea”, care a folosit o miniatură a lui și a iubitei sale de atunci, Erika Costell, pozând semi-nud una peste alta, în 2018.
  6. Îi place să călătorească.
  7. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  8. El este și un iubitor de tatuaje.
  9. Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  10. Are milioane de utilizatori sub canalul său YouTube și contul său Instagram.

Citește și: Clairo (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found