Bambidoe (Sauce Walka Girlfriend) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Bambidoe este mai bine cunoscut ca iubita lui Sauce Walka, care este un rapper și compozitor american din Houston, Texas. Mondane a început să lanseze mixtape în 2014, în același an formând duo-ul Sauce Twinz cu colegul rapper Sancho Saucy. În plus, Bambidoe este o fată Cam. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia de la Bambidoe, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietenul, Măsurările corpului, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre ea.

Bambidoe Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Bambidoe? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi și păr negru și creț frumos. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-42 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Varsta Bambidoe

Câți ani are Bambidoe? Ziua ei de naștere cade pe 29 iunie 1990. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Anne De Paula (Iubita Joel Embiid) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

BambidoeWiki / Bio
Nume realBambidoe
PoreclăBamb
Faimos caPrietena rapperului

Sos Walka

Vârstă29 de ani
Zi de nastere29 iunie 1990
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSos Walka aka

Albert Walker Mondane

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Iubitul Bambidoe

Cine este iubitul lui Bambidoe? Ea are o legătură romantică cu rapperul Sauce Walka, alias Albert Walker Mondane. Mai mult, potrivit rapoartelor din rețelele de socializare, Sauce a prezentat pe pagina sa Onlyfans femei, care se dezbracă și se comportă pentru clienții plătitori. De data aceasta, însă, el însuși a intrat în act, făcând sex cu prietena lui cu părul roșcat.

Bambidoe Net Worth

Care este valoarea netă a Bambidoe? Cam girl este profesia ei. Valoarea sa netă este estimată la peste 50 K USD (USD). De asemenea, câștigă de la partenerii săi plătiți și singura ei pagină de fani.

Fapte despre Bambidoe

  1. Iubitul lui Bambidoe a împărtășit un scurt clip, în care o femeie a echilibrat stive de bani pe fund, în timp ce Sauce a aruncat câteva pe ea.
  2. El a scris în legenda „Nou conținut pe contul MEU 0nlyFanz! Ft @_bambidoe ”și și-a îndreptat adepții către un link din biografia sa.
  3. Bambidoe este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Iubitul ei Sauce Walka a colaborat cu diverse actiuni notabile de hip-hop precum Bun B, Chief Keef, Lil ’Keke, Maxo Kream, Migos, Slim Thug, Travis Scott, Trinidad James și XXXTentacion.
  5. Sauce Walka a fondat casa de discuri independentă The Sauce Factory în 2014.

Citește și: Kate Bock (Kevin Love Girlfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found