Katherine Schwarzenegger (Fiica lui Arnold Schwarzenegger) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soț, Fapte

Katherine Schwarzenegger este o cunoscută autoră americană. Este binecunoscută ca fiind cel mai mare copil al actorului și fost guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger și jurnalistul de difuzare Maria Shriver. Mai mult, este de origine irlandeză și germană prin bunicii ei materni Eunice și Sargent Shriver. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Katherine Schwarzenegger.

Katherine Schwarzenegger Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Katherine Schwarzenegger? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness.

Katherine Schwarzenegger Bio, vârstă și familie

Câți ani are Katherine Schwarzenegger? Ziua ei de naștere cade pe 13 decembrie 1989. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Los Angeles, CA. Tatăl ei politician Arnold Schwarzenegger și jurnalistul și autorul Maria Shriver. Are și frați. Are o soră mai mică, Christina, și doi frați mai mici, Patrick și Christopher Schwarzenegger. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Taahirah O’Neal (Fiica lui Shaquille O’Neal) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte

Katherine SchwarzeneggerWiki / Bio
Nume realKatherine Eunice

Schwarzenegger Pratt

PoreclăKatherine Schwarzenegger
Faimos caFiica politicianului

Arnold Schwarzenegger

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere13 decembrie 1989
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiFiica: Lyla împreună
Soț / SoțieChris Pratt
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Katherine Schwarzenegger Soț

Cine este soțul lui Katherine Schwarzenegger? S-a căsătorit cu actorul Chris Pratt în iunie 2019. A început să se întâlnească cu actorul Chris Pratt în iunie 2018. Au întâmpinat împreună o fiică pe nume Lyla în august 2020.

Katherine Schwarzenegger Net Worth

Care este valoarea netă a lui Katherine Schwarzenegger? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Postările ei de pe Instagram au inclus frecvent fotografii ale sale cu prieteni sau cu descendenți ai părinților sau bunicilor celebri.

Katherine Schwarzenegger Fapte

  1. Schwarzenegger este o societate americană pentru prevenirea cruzimii față de animale, ambasador și sprijină Best Friends Animal Society.
  2. În 2010, ea a scris o carte intitulată Rock What You Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty de la cineva care a fost acolo și înapoi.
  3. De asemenea, ea candidează pentru candidatul democrat la vicepreședintele Statelor Unite la alegerile din 1972.
  4. Ea a declarat că scopul pentru care și-a scris cartea este de a ajuta la îmbunătățirea stimei de sine a femeilor, deoarece a suferit probleme de imagine corporală din clasa a IV-a până în a VII-a.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Arnold Schwarzenegger Bio, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, soție: 10 fapte despre culturist


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found