Kanye West (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Familie, Carieră, Fapte

Kanye West este mai bine cunoscut ca soțul celebrului model Kim Kardashian. Este un rapper, producător de discuri și designer de modă american. El a primit 21 de premii Grammy pe parcursul carierei sale muzicale. El a fost clasat pe locul 3 în topul producătorului deceniului în 2010 de Billboard. A primit laude pentru albume precum The College Dropout, Graduation, My Beautiful Dark Twisted Fantasy și Yeezus. Mai mult, West este unul dintre cei mai bine vânduți artiști de muzică din lume, cu peste 20 de milioane de albume și 140 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, cariera și multe altele despre Kanye West!

Kanye West Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kanye West? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,69 m sau 169 cm. Cântărește în jur de 67 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Kanye West Bio, Age & Family

Câți ani are Kanye West? Ziua lui de naștere cade pe 8 iunie 1977. În prezent, are 43 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Atlanta, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl său, Ray West, este un fost Panter Negru. Mama sa numită, Dr. Donda C. West, a fost profesor de engleză la Universitatea Clark Atlanta. După ce părinții săi au divorțat când avea trei ani, s-a mutat împreună cu mama sa la Chicago, Illinois.

Kanye WestWiki / Bio
Nume realKanye Omari West
PoreclăKanye West
Faimos caCântăreț, antreprenor
Vârstă43 de ani
Zi de nastere8 iunie 1977
Locul naşteriiAtlanta, GA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,69 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (139 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-46 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
Soția / soțiakim Kardashian
CopiiFiică: North și Chicago

Fiul: Sfânt și psalm

Listele de prietene1. Amber Rose

2. Alexis Phifer

Valoarea netăaproximativ 5 miliarde USD (USD)

Soția lui Kanye West

Cine este soția lui Kanye West? Este căsătorit cu modelul Kim Kardashian în 2014. Au două fiice pe nume North și Chicago și doi fii pe nume Saint și Psalm. Conform gazdei sale anterioare de întâlniri, el a început o relație on-off cu designerul Alexis Phifer în 2002, iar aceștia s-au logodit în august 2006. Perechea și-a încheiat logodna de 18 luni în 2008. S-a întâlnit și cu modelul Amber Rose din 2008 până în vara anului 2010.

Citește și: Kim Kardashian (Model) Wiki, Bio, Valoare netă, frați, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Soț, Fapte

Citește și: Amber Rose (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Kanye West Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kanye West? Valoarea sa netă este estimată la peste 5 miliarde de dolari (USD). Linia de pantofi West’s Yeezy este considerată una dintre cele mai influente mărci de adidași din lume. În mai 2017, West, alături de soția Kim Kardashian, a lansat o linie de îmbrăcăminte pentru copii, intitulată „Kids Supply”.

Citește și: Nord-Vest (Fiica lui Kim Kardashian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Familie, Valoare netă, Fapte

Fapte Kanye West

  1. Kanye West a reacționat în cele din urmă față de Jennifer Aniston care le-a cerut fanilor să nu voteze pentru rapper spunând „PS - Nu este amuzant să votezi pentru Kanye. Nu știu cum să mai spun asta. Vă rog să fiți responsabil ”, începând cu 28 octombrie 2020.
  2. West a demonstrat o afinitate pentru arte la o vârstă fragedă.
  3. A început să scrie poezie la vârsta de cinci ani.
  4. La treisprezece ani, West a scris un cântec rap numit „Green Eggs and Ham”.
  5. West și-a făcut marea pauză în anul 2000, când a început să producă pentru artiști pe Roc-A-Fella Records.
  6. El este activ pe platformele de socializare și are milioane de adepți acolo.
  7. West a anunțat că se va muta definitiv la Chicago și își va stabili sediul companiei Yeezy în oraș, în 2018.
  8. După succesul piesei sale „Jesus Walks” de pe albumul The College Dropout, West a fost chestionat cu privire la convingerile sale și a spus: „Voi spune că sunt spiritual. L-am acceptat pe Isus ca Mântuitorul meu. Și voi spune că rămân scurt în fiecare zi. ”

Citește și: SmokePurpp (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia, Cariera, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found