Deborah R. Nelson-Mathers (Mama lui Eminem) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Fapte

Cine este Deborah R. Nelson-Mathers? Este recunoscută cel mai bine pentru că este mama celebrului rapper, compozitor și producător de discuri Marshall Mathers, alias Eminem. În plus, a devenit cunoscută drept autorul cărții intitulată „Fiul meu Marshall, fiul meu Eminem”.

Cartea include toată viața lui Nelson și include problemele ei cu Eminem care crește și se ocupă de faimă. Potrivit ei, partea povestirii lui Eminem este plină de minciuni pe care le-a făcut pentru a deveni un rapper de succes. În ciuda tuturor acestor lucruri, ea spune că nu este supărată pe fiul ei. Ea mai spune în cartea ei că și-a dat în judecată fiul în 2000 pentru defăimare pentru a opri executarea silită a casei sale. Reglați biografia și faceți o plimbare cu poveștile controversate ale vieții Deborei Rae. Explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, valoare netă și multe altele despre ea.

Deborah R. Nelson-Mathers Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Deborah R. Nelson-Mathers? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 37-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 34 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Deborah R. Nelson-Mathers Age

Câți ani are Deborah R. Nelson-Mathers? Ziua ei de naștere cade pe 6 ianuarie 1955. În prezent, are 64 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Statele Unite.

Deborah RaeWiki / Bio
Nume realDeborah R. Nelson-Mathers
PoreclăDeborah Rae
Faimos caMama rapperului Eminem
Vârstă64 de ani
Zi de nastere6 ianuarie 1955
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 37-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
Copii(2) Nathan „Nate” Kane Samara,

Eminem

Soț / SoțieJohn Briggs
Valoarea netăaproximativ 700.000 dolari

Deborah R. Nelson-Mathers și Fiul ei Eminem Life Story

Cine este fiul Deborei R. Nelson-Mathers? Este mama legendei Eminem. Atât mama, cât și fiul ei s-au luptat mult în primii ani de viață. În timpul copilăriei sale, Eminem și Debbie au făcut naveta între Michigan și Missouri, rămânând rar într-o singură casă mai mult de un an sau doi și trăind în primul rând cu membrii familiei. În Missouri, au locuit în mai multe locuri, inclusiv în St. Joseph, Savannah și Kansas City. În adolescență, Eminem i-a scris scrisorilor tatălui său, despre care Debbie a declarat că toate s-au întors marcate cu „revenire la expeditor”. Un agresor, D’Angelo Bailey, a rănit grav capul lui Eminem într-un asalt; Debbie a intentat un proces împotriva școlii în 1982, care a fost respins în anul următor, deoarece judecătorul din Macomb County, Michigan, a declarat că școlile sunt imune la procese. El și Debbie erau una dintre cele trei gospodării albe din bloc, iar Eminem a fost bătut de tineri negri de mai multe ori.

În piesa lui Eminem „Cleanin’ Out My Closet ”, el afirmă că mama sa suferă de sindrom Münchausen prin procură; făcându-l să creadă că este bolnav când nu era toată viața lui. Și în cântecul său „Mama mea”, el spune că mama sa avea dependență de valium și ar stropi valium pe mâncarea sa când era copil - „Apa pe care am băut-o, m-am băgat cu mazăre în farfurie, a stropit-o suficient de mult pentru a-mi condimenta friptura ”- pentru a-l ține sub control. El susține, de asemenea, că așa a devenit dependent de valium.

Viața de acasă a lui Eminem a fost rareori stabilă; s-a luptat frecvent cu mama sa, pe care un asistent social a descris-o ca având o „personalitate foarte suspectă, aproape paranoică”. Când fiul ei a devenit celebru, Debbie nu a fost impresionată de sugestiile că ar fi fost o mamă mai puțin ideală, susținând că l-a adăpostit și că este responsabil pentru succesul său. În 1987, Debbie ia permis lui Kimberly Anne „Kim” Scott să rămână acasă.

Deborah R. Nelson-Mathers Husband & Children

Cine este soțul Deborei R. Nelson-Mathers? Ea a fost căsătorită cu Marshall Bruce Mathers Jr. El era de origine engleză, scoțiană, germană, elvețiană germană, poloneză și luxemburgheză. Tatăl lui Eminem, menționat cu prenumele său Bruce, a părăsit familia, mutându-se în California după ce a avut alți doi copii: Michael și Sarah. Mai târziu, Debbie a avut un fiu pe nume Nathan „Nate” Kane Samara. Mai mult, căsătoria ei cu Marshall Sr. nu a durat mult și, în curând, s-au despărțit. În prezent, este căsătorită cu John Briggs. Debbie era dependentă de droguri, avea o relație constantă cu cineva și destul de des se căsătorea oficial. În general, a fost căsătorită de 5 ori. Din căsătoria ei cu Fred J. Samara a întâmpinat un fiu Nate, fratele vitreg al lui Em.

Valoarea netă a Deborei R. Nelson-Mathers

Care este valoarea netă a Deborei R. Nelson-Mathers? La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Deborah R. Nelson-Mathers

  1. În 2008, „Fiul meu Marshall, fiul meu Eminem” este o autobiografie lansată de Debbie Nelson.
  2. În septembrie 2008, a fost raportat că cartea a vândut peste 100.000 de exemplare în Regatul Unit.
  3. Autorul britanic Annette Witheridge a ajutat-o ​​pe Deborah Rae cu cartea.
  4. A fost trimisă în judecată cu o săptămână înainte ca cartea să fie lansată în Statele Unite.
  5. Potrivit bărbatului care a dat în judecată Deborah, Neal Alpert, el a ajutat-o ​​la carte și, în conformitate cu un contract din 2005 cu Nelson, ar fi trebuit să primească 25% din profit.
  6. Portretul fiului ei este tensionat, dar simpatic. ”
  7. Afirmația lui Debbie de a nu fi exploatat niciodată fiul ei în paginile unei povestiri despre el.
  8. Este o supraviețuitoare a cancerului de sân.
  9. Femeia are relații amiabile cu fiii ei.
  10. Nu este activă pe platformele de socializare.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte