Mark Wiens (Youtuber) Wiki, biografie, valoare netă, vârstă, înălțime, greutate, soție, soț, carieră, familie, fapte

Mark Wiens este un YouTuber și vlogger american de alimente. În prezent, locuiește în Bangkok, Thailanda, care încarcă în principal vloguri alimentare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, soția, valoarea netă, familia, cariera lui Mark Wiens și multe altele despre el!

Mark Wiens Net Net, salariu și venituri

Cât costă valoarea netă a lui Mark Wiens? După ce s-a bucurat de când a lucrat, a avut un pic de economii și a decis să se îndrepte în America de Sud. Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani de la agenții de publicitate și sponsori. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD), începând cu 2021.

Mark Wiens Age

Câți ani are Mark Wiens? Ziua lui de naștere cade pe 26 februarie 1986. Are 34 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Arizona. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Mark Wiens Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mark Wiens? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Mark Wiens este estimată la 6 picioare și 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu greutate corporală medie. Are ochi căprui deschis, iar culoarea părului este negru.

Mark Wiens Soție și soție

Cine este soția lui Mark Wiens? Este căsătorită cu soția lui Ying. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Au un fiu pe nume Micah.

Mark-Wiens-soție

Citește și: Zach Hadel (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Mark Wiens Wiki / Bio

Mark WiensWiki / Bio
Nume realMark Wiens
Poreclămarcă
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere26 februarie 1986
Locul naşteriiArizona, Statele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in
Greutateaproximativ 75 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-37 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
Soție și soțieYing
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Mark Wiens Carieră

Mark Wiens a lucrat cu normă întreagă și a început să vândă lucruri pe eBay. El a decis să se întoarcă la Bangkok și a semnat un contract pentru a preda limba engleză pentru un an. A scris mai multe ghiduri de cărți electronice despre alimente și călătorii, inclusiv 101 Lucruri de făcut în Bangkok și Ghid de mâncare thailandeză. A început să lucreze independent și să continue să blogueze și să facă câteva proiecte online.

Familia Mark Wiens

Numele tatălui și al mamei lui Mark Wiens nu sunt cunoscute. Are și frați. El și familia sa s-au mutat în străinătate din Phoenix, AZ, când avea cinci ani. Conform educației sale, a urmat școala în Kenya timp de 8 ani până a lăudat liceul. S-a întors în Statele Unite și a urmat Universitatea de Stat din Arizona timp de 4 ani până a obținut o diplomă în Studii Globale.

Fapte Mark Wiens

  1. Mark Wiens este activ pe platformele de socializare.
  2. Are milioane de abonați sub canalul său YouTube.
  3. El conduce un blog dedicat alimentelor precum Sally McKenney Quinn.
  4. A început să lucreze independent și să continue să blogueze și să facă câteva proiecte online.
  5. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Dannie Riel (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found