Lilia Buckingham (Dansatoare) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Lilia Buckingham este o actriță de succes, autor, influencer, activist, model și dansator. În aceste zile, Buckingham își împarte în principal atenția între finalizarea viitorului ei roman Influență despre o crimă în spațiul social media, cu rol în serialul TV Brat Crown Lake și colaborarea cu organizația anti-bullying Positively Social. Mai mult, ea este, de asemenea, un influencer pe deplin care s-a angajat să-și crească prezența online, care include până la 1,7 milioane de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre Lilia Buckingham.

Lilia Buckingham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lilia Buckingham? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B. Este și o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Lilia Buckingham Age

Câți ani are Lilia Buckingham? Ziua ei de naștere cade pe 9 aprilie 2003. În prezent, are 17 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Statele Unite.

Lilia BuckinghamWiki / Bio
Nume realLilia Buckingham
PoreclăLilia
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă17 ani
Zi de nastere9 aprilie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleJillian Shea Spaeder
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubitul Lilia Buckingham

Cine este iubitul lui Lilia Buckingham? Este în relație cu Jillian Shea Spaeder. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Jaeden Lieberher.

Lilia Buckingham Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Lilia Buckingham? Buckingham a fost inspirat de lucrările anterioare ale lui Shepard, în special Pretty Little Liars. Ea scapă ocazional în lumi fictive pline de înșelăciune, trădare și dramă bună pentru adolescenți de modă veche. De asemenea, ea a scris o piesă Huffington Post despre Lilia numită Four Seconds of Fame. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Lilia Buckingham

  1. Ea practică obiceiuri sănătoase de social media, cum ar fi apelarea la Pinterest pentru o reîncărcare creativă atunci când Instagram devine prea mult.
  2. Ea își încurajează adepții să acorde prioritate și sănătății lor mentale.
  3. Are și frați.
  4. Are un frate mai mare pe nume Jack.
  5. Numele mamei sale este Jane, care este autor profesional.
  6. A scris cărți intitulate The Modern Girl’s Guide to Life și The Modern Girl’s Guide to Sticky Situations.

Citește și: Beyoncé Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă: Top 10 fapte despre ea


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found