Luca Padovan (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Luca Padovan este un actor american de pe Broadway. El a renumit la stele pentru rolul său de Billy în School of Rock the Musical. El a lansat vocea rolului lui Jett pe Super Wings! în 2015. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră și multe altele despre el!

Luca Padovan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Luca Padovan? El se află la o înălțime de 5 ft 2 în sau altfel 1,60 m sau 160 cm. El cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Luca Padovan Age

Câți ani are Luca Padovan? Ziua lui de naștere cade pe 16 august 2003. În prezent, are 17 ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut la New York. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Arthur Clutterbuck (Actor pentru copii) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Părinți, Valoare netă, Date

Luca Padovan Wiki

Luca PadovanWiki / Bio
Nume realLuca Padovan
PoreclăLuca
Faimos caActor de scenă
Vârstă17 ani
Zi de nastere16 august 2003
Locul naşteriiNew York
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Luca Padovan Prietena

Cine este iubita lui Luca Padovan? El este singur în aceste momente și nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire.

Citește și: Kalea Marie Cephus (Actor pentru copii) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Părinți, Valoare netă, Date

Luca Padovan Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Luca Padovan? Și-a făcut debutul pe Broadway în piesa Disney Newsies în 2013. El, Isabella Russo, Ethan Khusidman și Dante Melucci au interpretat un amestec Beatles în Times Square în mai 2016. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Luca Padovan Fapte

  1. Luca Padovan are o soră mai mare pe nume Valentina.
  2. Când nu filmați pentru seriale de televiziune și filme, îl puteți găsi pe Luca fie la școală, echilibrându-și educația cu cariera sa de vedetă, fie ridicând linii pentru următoarea sa repetiție.
  3. În ciuda uriașului său fan al fanilor și al statutului său plin de stele, Luca este pământesc și un copil echilibrat.
  4. Îi place să joace cu prietenii săi, să stea cu familia, să se bucure de un timp privat cu animalele de companie sau doar să se joace cu fratele său.
  5. Viața acestui adolescent de 17 ani este cu siguranță de invidiat!
  6. Deși Luca a câștigat în primul rând faima pentru activitățile sale de televiziune și cariera de film.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found