Dr. Lynette Nusbacher (Istoric) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Soție, Valoare netă, Fapte

Dr. Lynette Nusbacher este o istorică americană, care a scris o mulțime de lucrări științifice de-a lungul vieții sale. Ea a promovat steleul în 2011 după ce și-a creat propriul blog intitulat „Nusbacher Associates”, unde a scris despre explorarea tehnologiei cibernetice și oportunitățile moderne din această sferă. Ea a devenit o imensă inspirație pentru comunitatea transgender atunci când și-a îmbrățișat identitatea feminină. Este populară pentru schimbarea sexului de la bărbat la femeie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, sexualitatea, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Dr. Lynette Nusbacher Age

Câți ani are dr. Lynette Nusbacher? Numele ei de naștere era Aryeh Judah Schoen Nusbacher. Ziua ei de naștere cade pe 17 decembrie 1966. Are 52 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte sau americano-caucaziene. Semnul ei de naștere este Săgetător.

Dr. Lynette Nusbacher Înălțime și greutate

Cât de înaltă este dr. Lynette Nusbacher? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Dr. Lynette Nusbacher Sexualitate

Care este sexualitatea doctorului Lynette Nusbacher? Și-a schimbat sexul de la bărbat la femeie în 2007. A trecut de la bărbat la femeie în timpul predării la Academia Militară Regală. Decizia ei și le-a cerut studenților să o numească „doamnă”, afirmând, de asemenea, că persoanele care fac observații înșelătoare vor fi pedepsite.

Dr. Lynette Nusbacher Wikipedia

Dr. Lynette NusbacherWiki / Bio
Nume realAryeh Judah Schoen Nusbacher
PoreclăDr. Lynette Nusbacher
Faimos caIstoric
Vârstă52 de ani
Zi de nastere17 decembrie 1966
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateFemeie (născut bărbat)
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soția / soțiaMelanie Bright
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Dr. Lynette Nusbacher

Dr. Lynette Nusbacher s-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Și-a luat educația la Universitatea din Toronto, unde și-a luat licența în economie și istorie în 1988.

Citește și: Tammy Bradshaw (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Dr. Lynette Nusbacher Soția

Cine este soția doctorului Lynette Nusbacher? A fost căsătorită cu Melanie Bright. Duo-ul a început să se vadă în 1997. Au legat nodul pe 7 iunie 1998 și sunt încă foarte fericiți împreună. Sunt împreună de 20 de ani acum. Mai mult, Lynette și Melanie locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor în Guildford, Surrey, Anglia.

Dr. Lynette Nusbacher Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a doctorului Lynette Nusbacher? Aryeh Nusbacher și-a schimbat sexul de la bărbat la feminin în 2007. De atunci a fost cunoscut sub numele de Lynette Nusbacher. Ea a scris o carte în 2002 intitulată Bătălia de la Bannockburn 1314. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Dr Lynette Nusbacher Fapte

  1. Culoarea preferată a istoricului de către Dr. Lynette Nusbacher este rozul, iar iubitul ei distracție călătorește și face cumpărături.
  2. În 2003, Lynette a apărut pentru prima dată la televizor.
  3. A debutat în seria numită „Comandanții timpului”.
  4. În 2008, a fost promovată la șefa orizonturilor strategice.
  5. A fost chiar profesor al membrilor familiei regale, prințul William și prințul Harry.
  6. Ea a fost clasată în top 100 în listele roz din 2011 până în 2013, locul 53 în 2011, locul 68 în 2012 și locul 77 în 2013.

Citește și: Ashley Olsen (Antreprenor) Valoare netă, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found