Mulatto (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Mulatto, originar din Atlanta, Georgia, este un rapper american. Ea a renumit la rolul de vedetă ca Miss Mulatto și a câștigat spectacolul The Rap Game în primul sezon 2016. Piesa ei „Bitch from da Souf” a intrat în Billboard Hot 100, ajungând la numărul 95. În afară de aceasta, ea este activă și pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mulatto.

Mulatto Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mulatto? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi și păr negri frumoși. Care sunt măsurătorile corporale ale mulatelui? Măsurătorile corpului ei sunt de 38-32-43 inci. Poartă o sutienă de 36 C. Este, de asemenea, un ciudat de fitness.

Mulatto Age

Câți ani are Mulatto? Ziua ei de naștere cade pe 22 decembrie 1998. Are 21 de ani. Care este etnia mulatrului? Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este dintr-un tată negru și o mamă albă. Pentru aceasta, ea a fost obișnuită să fie hărțuită la școală pentru că a fost „cu pielea deschisă”. Semnul ei de naștere este Capricornul.

Familia Mulatto

Care este numele real de Mulatto? Numele ei real este Alyssa Michelle Stephens. S-a născut în Columbus, OH. Mama ei se numește Misti Pitts și tatăl, Shayne Stephens. S-a mutat în Georgia la vârsta de doi ani. A crescut în județul Clayton. Are și frați. Are o soră pe nume Brooklyn Nikole, cunoscută și ca brooklynikole. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat liceul Lovejoy.

Citește și: NLE Choppa (Singer) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Mulatto Wiki

MulatruWiki / Bio
Nume realAlyssa Michelle Stephens
PoreclăMulatru
Faimos caRapper
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere22 decembrie 1998
Locul naşteriiColumbus, OH
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-32-43 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleBandit Gang Marco

(Rupt)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Mulatto Boyfriend

Cine este iubitul lui Mulatto? Ea este singură în aceste momente. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea s-a întâlnit cu Bandit Gang Marco. De asemenea, este un rapper american și este binecunoscut pentru single-ul său „Nasty” de pe albumul său de studio de debut, Nasty The Album.

Citește și: XXXTentacion (Rapper) Fiul, Bio, Wiki, Cauza morții, Prietena, Înălțimea, Greutatea, Familia, Cariera, Fapte

Mulatto Net Worth

Care este valoarea netă a lui Mulatto? Rapirea este principala sa sursă de venit. În 2017 și-a deschis propriul magazin, Pittstop Clothing, în Jonesboro, Georgia. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Carieră Mulatto

Mulatto a devenit concurentă la serialul de viață The Rap Game, în 2016. În același an, a lansat primul ei single, „No More Talking”. Al doilea mixtape al lui Stephens, „Latto Let Em Know”, a fost lansat în aprilie 2017. Și-a schimbat numele de scenă în mononimul, Mulatto, în 2018. A primit laude pentru single-ul ei „Bitch from da Souf”, lansat în ianuarie 2019. A fost nominalizată pentru cel mai bun artist nou hip hop la premiile BET Hip Hop 2020.

Fapte Mulatto

  1. Mulatto Queen of Da Souf, a fost lansat pe 21 august 2020.
  2. Singurele sale promoționale, „No Hook” și „He Say She Say”, au atins numărul 44 în Billboard Top 200.
  3. Este activă pe platforme de socializare precum Instagram.
  4. Are un mare fan care urmărește acolo.
  5. Mulatto a apărut în videoclipul rapperului american Cardi B pentru single-ul ei „WAP”.

Citește și: Lil Mosey (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found