Melia Mcenery (Soția Eric Clapton) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Melia Mcenery este asistentă administrativă americană. Este mai bine recunoscută ca soția lui Eric Clapton. Este un chitarist, cântăreț și compozitor englez de rock și blues. El este singurul de trei ori înscris la Rock and Roll Hall of Fame. În timp ce Eric se bucură de o viață plină de farmec ca celebritate, soția sa alege să ducă o viață mai privată, departe de lumina reflectoarelor. O persoană rezervată, nu-i place să interacționeze prea mult cu mass-media. Născută în Statele Unite, provine dintr-o familie bogată și este bine educată. În ciuda faptului că este soția uneia dintre cele mai mari vedete din industria TV americană, reușește să ducă o viață relativ retrasă. Își susține soțul din toată inima și îl încurajează să-și urmărească ambițiile. Melia îl însoțește uneori la atribuirea funcțiilor și a evenimentelor de covor roșu. Pe lângă faptul că este o femeie care lucrează și o soție, ea este și o mamă devotată copiilor ei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Melia Mcenery.

Melia Mcenery Age

Câți ani are Melia Mcenery? S-a născut la 1 februarie 1976 în Columbus, Ohio. Are 42 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Melia Mcenery Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Melia Mcenery? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Enrica Cenzatti (Soția Andrea Bocelli) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Melia Mcenery Wiki

Melia MceneryWiki / Bio
Nume realMelia Mcenery
PoreclăMelia
Faimos caSoția lui Eric Clapton
Vârstă42 de ani
Zi de nastere1 februarie 1976
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
Copii1. Julie Rose

2. Ella May

3. Sophie Belle

Soț / SoțieEric Clapton
NepotIsaac Eric Owen Bartlett
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soțul Melia Mcenery

Cine este soțul Meliei Mcenery? Este căsătorită cu Eric Clapton. Care este diferența de vârstă dintre Eric și soția Melia? În 1998, Clapton, pe atunci în vârstă de 53 de ani, a întâlnit-o pe Melia McEnery, asistentă administrativă în vârstă de 22 de ani, la Columbus, Ohio, la o petrecere dată pentru el după o reprezentație. S-a întâlnit în liniște cu ea timp de un an și a devenit publică cu relația în 1999. S-au căsătorit la 1 ianuarie 2002 la biserica Sf. Maria Magdalena din casa natală a lui Clapton, Ripley. Au trei fiice, Julie Rose (născută la 13 iunie 2001), Ella May (născută la 14 ianuarie 2003) și Sophie Belle (născută la 1 februarie 2005). Nepotul său, Isaac Eric Owen Bartlett, s-a născut în iunie 2013 cu fiica sa cea mai mare Ruth și soțul ei, Dean Bartlett.

Citește și: Jada Paul (Chris Paul Wife) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Familia Melia Mcenery

Numele tatălui și mamei Meliei Mcenery nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, are o diplomă de licență în artă și se află în consiliul de administrație al multor organizații caritabile pentru copii.

Melia Mcenery Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Melia Mcener? Ea aparține dintr-o familie bogată. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Melia Mcenery Fapte

  1. Melia Mcenery este foarte apropiată de copii și soț.
  2. Lucrează ca consilier clinic senior pentru Crossroads Center Antigua.
  3. Cuplul s-a cunoscut în 1999.
  4. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Alaina Anderson (Soția Derrick Rose) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found