Hunter Schafer (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Hunter Schafer este un cunoscut model de modă american, actriță. Ea este, de asemenea, bine cunoscută ca activistă pentru drepturile LGBTQ. În 2019, ea și-a făcut debutul în rolul interpretării lui Jules în seria HBO Euphoria. Pe lângă aceasta, ea este activă și pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Hunter Schafer.

Hunter Schafer Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Hunter Schafer? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Hunter Schafer? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-25-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Hunter Schafer Age

Câți ani are Hunter Schafer? Ziua ei de naștere cade pe 31 decembrie 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Raleigh, NC.

Familia Hunter Schafer

Numele mamei Hunter Schafer este Katy și tatăl, Mac Schafer. Tatăl ei este pastor, iar familia lor s-a mutat între New Jersey, Arizona și, în cele din urmă, Raleigh, Carolina de Nord. Are și frați. Are trei frați mai mici: două surori și un frate. În ceea ce privește educația, în timp ce era la liceu, ea a protestat împotriva Legii privind confidențialitatea și securitatea instalațiilor publice din Carolina de Nord.

Înălțimea Hunter-Schafer

Citește și: Paris Jackson (actriță) Înălțime, greutate, sexualitate, Wiki, biografie, vârstă, valoare netă, familie, relații, fapte

Wiki Hunter Schafer

Hunter SchaferWiki / Bio
Nume realHunter Schafer
PoreclăVânător
Faimos caActriţă
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere31 decembrie 1999
Locul naşteriiRaleigh, NC
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-25-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietenul lui Hunter Schafer

Cine este iubitul lui Hunter Schafer? Este singură și este foarte concentrată pe cariera ei. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Vânător-Schafer-iubit

Citește și: Ruby Jay (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Hunter Schafer

Cât este valoarea netă a lui Hunter Schafer? A modelat pentru Dior, Miu Miu, Calvin Klein, Rick Owens, Helmut Lang. A apărut pe lista „21 Under 21” a Teen Vogue. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Hunter-Schafer

Fapte despre Hunter Schafer

  1. Hunter Schafer a fost distribuit în serialul HBO Euphoria, în 2019.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. În iunie 2020, în cinstea a 50 de ani de la prima paradă LGBTQ Pride, Queerty.
  4. Ea a primit laude pentru performanța sa din serial și pentru Primetime Emmy Awards.
  5. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Ariel Winter (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte