Doublelift (League of Legends) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Doublelift este un cunoscut jucător american profesionist din League of Legends, care este rolul AD pentru Team SoloMid. Anterior a jucat pentru Counter Logic Gaming și Team Liquid. Numele său real este Yiliang Peter Peng. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră și multe altele despre Doublelift!

Doublelift Age

Câți ani are Doublelift? Ziua lui de naștere cade pe 19 iulie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în California. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Doublelift Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Doublelift? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Ridicare dublaWiki / Bio
Nume realYiliang Peter Peng
PoreclăRidicare dubla
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere19 iulie 1993
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 41-30-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Prietena Doublelift

Cine este iubita Doublelift? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Valoare netă dublă ridicare

Care este valoarea netă a Doublelift? Peng vine din California și a început să joace jocuri de consolă înainte de a trece la titluri pentru PC-uri precum DotA, World of Warcraft și Heroes of Newerth înainte de a trece în cele din urmă la League of Legends. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 700.000 de dolari (USD).

Cariera Doublelift

El a găsit mai întâi o dragoste pentru jocurile video jucând jocuri precum Star Fox și Golden Eye pe Nintendo 64. A jucat pentru o serie de alte echipe, inclusiv Epik Gamer, uRestricted eSports și Team Curse. Contul său Twitch cu dublu-ridicare a adunat peste 1,3 milioane de adepți. A fost coleg de echipă cu Zaqueri Black în timp ce juca pentru Counter Logic.

Fapte Doublelift

  1. Peng s-a născut pe 19 iulie 1993 și a crescut în Mission Viejo, California.
  2. Are un frate mai mic și unul mai mare.
  3. În aprilie 2018, mama sa a fost ucisă și tatăl său rănit după o altercație în afara casei familiei lor.
  4. Cu un final dezamăgitor pentru primăvara anului 2020, Team Liquid a tranzacționat Doublelift către Team SoloMid pentru Split de vară 2020.
  5. Peng a fost așezat în timpul LCS de vară din cauza unei accidentări provocate de jocul de baschet.
  6. Pe 27 februarie 2013, CLG a participat la Riot Sezonul 3 Campionatul Ligii din America de Nord Seria de primăvară.
  7. Primul turneu major al lui Peng a fost DreamHack Summer 2011, Riot Season 1 Championship.
  8. Într-un interviu acordat cu Machinima în 2013, Peng a spus că relația sa cu părinții săi a fost tensionată de visul său de a fi un jucător profesionist de e-sport. „M-aș lupta mereu cu părinții mei ... ne-am certa doar pentru tot, mai ales pentru jocuri. Când am vrut să mă joc, au crezut că este doar o pierdere completă de timp. A devenit din ce în ce mai rău de-a lungul anilor. ”
  9. Este foarte activ pe platformele de socializare.
  10. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Stephanie Soo (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Logodnic, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found