Glenn Stearns (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soție, Copii, Carieră, Fapte

Glenn Stearns este un om de afaceri american născut în Silver Spring, Maryland, SUA. Este bine recunoscut ca fiind fondatorul Stearns Lending. El este starul miliardarului Undercover al Discovery Channels și ulterior fondator al Underdog BBQ din Erie, Pennsylvania. Reglați biografia lui Glenn Stearns și explorați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, cariera, valoarea netă și multe alte fapte despre el.

Glenn Stearns Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Glenn Stearns? El stă pe o înălțime de 5 ft 11 în înălțime sau altfel 1,80 m în sau 180 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochi căprui închis și ochi blond.

Glenn StearnsWiki / Bio
Nume realGlenn Stearns
PoreclăGlenn
Faimos caOm de afaceri
Vârstă56 de ani
Zi de nastere1963
Locul naşteriiSilver Spring, Maryland, SUA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 11 in (1,80 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii(4) Charlene, Skyler, Colby și Trevor
SoțieMindy Burbano
Valoarea netă500.000.000 USD

Glenn Stearns Bio, vârstă și familie

Câți ani are Glenn Stearns? Ziua ei de naștere este în 1963. La fel ca în 2020, vârsta lui are 56 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Silver Spring, Maryland. Tatăl său era tipograf, iar mama era funcționară și curățătoare de case. Familia locuia într-un complex de apartamente cu venituri reduse din suburbiile Washington D.C. Când avea 17 ani, părinții lui Stearns au divorțat.

Soția lui Glenn Stearns

Cine este soția lui Glenn Stearns? Este căsătorit cu Mindy Burbano, în octombrie 2003. În trecut, soția lui Glenn, Mindy, era reporter de divertisment pentru Entertainment Tonight și KTLA din Los Angeles. În prezent, locuiesc în Jackson Hole, Wyoming.

Glenn Stearns Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Glenn Stearns? Orașul său natal este în Silver Spring, Maryland. Este cel mai bine cunoscut ca fiind fondatorul Stearns Lending. Stearns a fondat Stearns Lending în 1989. Mai mult, a fost CEO de la înființarea acesteia până în mai 2012, când Stearns l-a numit pe Brian Hale, fost președinte și director de producție național al MetLife Home Loans, ca succesor al său. În 2013, Stearns Lending a fost al cincilea cel mai mare împrumut de împrumut privat din SUA. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 500.000.000 USD.

Fapte despre Glenn Stearns

  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Stearns Lending a fost al cincilea cel mai mare creditor de credite ipotecare private din SUA în 2013.
  • Copii: Când Stearns avea 14 ani, s-a născut cel mai mare copil al lui Stearns, Charlene.
  • Mama lui Charlene este o femeie pe nume Kathy, care în acel moment avea 17 ani.
  • Charlene administrează acum compania de escrow a lui Glenn.
  • Alături de fiica sa cea mare Charlene, Stearns are trei fii pe nume Skyler, Colby și Trevor și două fiice care apar adesea pe Instagram-ul lui Mindy.
  • Stearns are și doi nepoți
  • Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Vera Sidika (Antreprenor) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found