Helen Grace De Niro (Fiica lui Robert De Niro) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Valoare netă, Fapte

Helen Grace De Niro este cunoscută ca fiica celebrului actor american Robert De Niro. Este un actor, producător și regizor american care deține atât cetățenia americană, cât și cea italiană. Mai mult, Helen Grace De Niro și-a câștigat popularitatea în copilăria celebrității. S-a născut tatălui Robert De Niro și mamei grace Hightower prin surogat în 2011. În plus, este fiica cea mai mică a lui Robert De Niro. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, părinți, familie, carieră și multe altele despre ea.

Helen Grace De Niro Age

Câți ani are Helen Grace De Niro? S-a născut pe 23 decembrie 2011. Are 11 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Helen Grace De Niro Părinți

Cine sunt părinții Helen Grace De Niro? Este fiica celebrului actor american Robert de Niro și Grace Hightower. În 1997, De Niro s-a căsătorit cu actrița Grace Hightower. Fiul lor, Elliot, s-a născut în 1998, iar cuplul s-a despărțit în 1999. Divorțul nu a fost niciodată finalizat și în 2004 și-au reînnoit jurămintele. În decembrie 2011, fiica lor, Helen Grace De Niro s-a născut prin surogat. În 2014, el și Hightower s-au mutat într-un apartament de 6.000 de metri pătrați, cu cinci dormitoare, la 15 Central Park West. Patru ani mai târziu, s-a raportat că De Niro și Hightower s-au despărțit după 20 de ani de căsătorie. De Niro are patru nepoți; unul de la fiica sa Drena și trei de la fiul său Raphael.

Citește și: Kristina Sunshine Jung (Fiica lui George Jung) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Soț, Valoare netă, Fapte

Helen Grace De Niro Wiki

Helen Grace De NiroWiki / Bio
Nume realHelen Grace De Niro
PoreclăHelen
Faimos caFiica lui Robert De Niro
Vârstă11 ani
Zi de nastere23 decembrie 2011
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
ÎnălţimeN / A
GreutateN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului3 (SUA)
MamăGrace Hightower
TatăRobert De Niro
Fratii1. Drena De Niro

2. Raphael De Niro

3. Julian Henry De Niro

4. Aaron Kendrick De Niro

5. Elliot De Niro

EducaţieLiceul din America

Helen Grace De Niro Net Worth

Cât costă valoarea netă a Helen Grace De Niro? Este prea tânără pentru a câștiga orice sumă. Mai mult, venitul tatălui ei este în milioane. Ea provine dintr-o familie foarte bogată.

Citește și: Julian Henry De Niro (Actor) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Născut, Carieră, Fapte

Helen Grace De Niro Fapte

  1. Helen Grace De Niro nu este activă pe platformele de socializare.
  2. Este o fată care merge la școală.
  3. Se bucură din plin de copilărie.
  4. Tatăl lui Helen este cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme americane din toate timpurile, inclusiv Taxi Driver, The Irishman, Goodfellas, Joker și, bineînțeles, crima / drama epică The Godfather.
  5. În prezent, valoarea netă a lui Robert De Niro este de 500 de milioane de dolari.

Citește și: Grace Hyland (Mat Stevenson Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found