Katie Betzing (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Katie Betzing este o vedetă americană pe YouTube. Postează videoclipuri legate de călătorii, stil de viață, modă, frumusețe și experiențe de viață pe canalul ei auto-intitulat. Katie își afișează latura creativă prin videoclipurile proiectului DIY. Videoclipurile lui Katie sunt de obicei lungi. Prin intermediul vlogurilor sale, ea răspândește conștientizarea despre viața sănătoasă și dieta vegană. Canalul are peste 1,37 milioane de abonați, ceea ce face din Katie una dintre cele mai faimoase YouTubers. La fel de populară pe Instagram și Twitter, Katie deține și o pagină web cu mărfuri. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Katie Betzing.

Katie Betzing Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Katie Betzing? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Katie Betzing? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Katie Betzing Age

Câți ani are Katie Betzing? Ziua ei de naștere cade pe 10 septembrie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Michigan.

Katie Betzing Wiki

Katie BetzingWiki / Bio
Nume realKatie Betzing
PoreclăKatie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă23 de ani
Zi de nastere10 septembrie 1997
Locul naşteriiMichigan, Statele Unite
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleJosh Brueckner
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Familia Katie Betzing

Numele tatălui și al mamei lui Katie Betzing nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate și două surori, dintre care una este Biz Betzing. Vărul ei Landen a apărut în videoclipurile ei de pe YouTube. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Katie-Betzing-înălțime-și-greutate-starsgab

Citește și: De’arra Taylor (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Date

Prietenul lui Katie Betzing

Cine este iubitul lui Katie Betzing? S-a logodit cu luptătorul MMA, Josh Brueckner, în noiembrie 2019. Cuplul își conduce împreună și canalul YouTube pe nume Jatie Vlogs. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Katie Betzing Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Katie Betzing? Are un doodle auriu pentru animale de companie numit Topper, care are propriul său cont Instagram sub numele de utilizator topperbrueckner. Valoarea sa netă este estimată la peste 100.000 USD (USD).

Fapte Katie Betzing

  1. Katie Betzing și-a găsit alinarea în vlogging.
  2. Ea este, de asemenea, destul de activă pe Instagram, unde fotografiile ei atrăgătoare au fost adunate de un fan decent.
  3. Obișnuia să participe activ la evenimentele sportive și sportive ale școlii.
  4. Fiind o persoană conștientă de fitness, Katie urmează un plan strict de dietă.
  5. Își începe ziua cu multă apă caldă, urmată de o sesiune completă de antrenament.

Citește și: Karina Garcia (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found