HendoArt (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

HendoArt este unul dintre cele mai faimoase modele și cosplayer din rețelele sociale. A câștigat o recunoaștere imensă pe site-uri precum Instagram și TikTok. Începând cariera ca model de adolescentă, are acum peste 486 de K + followers pe contul ei de ‘Instagram’. În doar câțiva ani din carieră, a lucrat cu conduceri de top. De asemenea, lucrează la stabilirea unei cariere ca actriță în industria de divertisment. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțime și greutate HendoArt

Cât de înaltă este HendoArt? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători HendoArt

Care sunt măsurătorile corporale ale HendoArt? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

HendoArt Age

Câți ani are HendoArt? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

HendoArt-vârstă

Citește și: Amouranth (Cosplayer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

HendoArt Boyfriend

Cine este iubitul lui HendoArt? Ea nu s-a căsătorit încă și el nu are soț până acum. HendoArt este foarte secretă în ceea ce privește viața ei personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la iubitul ei. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut.

HendoArt Net Worth

Cât costă valoarea netă HendoArt? Peste noapte, contul ei de Instagram a început să explodeze cu adepți și de la o sută de mii. Valoarea sa netă este estimată la peste 80.000 USD (USD).

HendoArt Wiki

HendoArtWiki / Bio
Nume realHendo
PoreclăHendoArt
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 80.000 $ (USD)
HendoArt-înălțime și greutate

Citește și: Bukkitbrown (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Familia HendoArt

Care este numele real al HendoArt? Prenumele ei este Hendo. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Fapte HendoArt

  1. HendoArt este unul dintre cele mai fierbinți corpuri.
  2. Este irezistibil de atractivă.
  3. Are trăsături ascuțite și o piele frumoasă.
  4. Are multe tinere care o consideră modelul lor și își urmează meticulos dieta și regimul zilnic.
  5. Este recunoscătoare pentru fanii ei și pentru atenția masculină pe care o primește.
  6. Cu toate acestea, lucrează foarte mult pentru a se menține în formă, deoarece munca nu vine ușor și, prin urmare, petrece aproximativ 2 ore în fiecare zi pentru a-și tonifica corpul.
  7. Este umilită când fanii vin la ea pe stradă și le permite să facă câte fotografii doresc, deoarece îi oferă bucurie să îi facă pe ceilalți fericiți.

Citește și: Rusty Fawkes (Cosplayer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found