Jack Ryan (politician) Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, familie, fapte

Cine este Jack Ryan? Este un fost bancher și politician american de investiții. El a alergat împotriva lui Barack Obama în cursa Senatului din Illinois din 2004, dar a renunțat după ce dosarele sale de divorț au fost dezvăluite publicului. Ryan a lansat 22nd Century Media, o companie de presă dedicată furnizării de știri hiper-locale atât în ​​format tipărit, cât și în format digital, în 2005. Reglați biografia și explorați mai multe despre Jack Ryan's Wiki, Bio, Age, Height, Weight, Wife, Net Merită, Familia și multe alte fapte despre el.

Jack Ryan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jack Ryan? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Jack RyanWiki / Bio
Nume realJohn Clemens Ryan
PoreclăJack Ryan
Faimos caPolitician
VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastere6 octombrie 1959
Locul naşteriiIllinois
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Realiunecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-38-39 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiAlex Ryan
Soția / soțiaJeri Ryan
Valoarea netăaproximativ 10 m (USD)

Jack Ryan Bio, Age & Family

Câți ani are Jack Ryan? Ziua lui de naștere cade pe 6 octombrie 1959. În prezent, are 60 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Illinois. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Ryan și-a petrecut copilăria în Wilmette, Illinois, fiul lui Helen Marie și Donald Robert Ryan, partener de conducere la o casă de comerț și compensare. Are șase frați, a urmat liceul New Trier. A absolvit liceul în 1977 și a continuat la Dartmouth College, unde a absolvit summa cum laude și Phi Beta Kappa.

Valoarea netă a lui Jack Ryan

Care este valoarea netă a lui Jack Ryan? Valoarea netă a lui Ryan a fost de zeci de milioane, în 2000. Începând din 2005, a condus o companie de presă, 22nd Century Media.

Soția Jack Ryan

Care este soția lui Jack Ryan? Ryan s-a căsătorit cu actrița Jeri Ryan în 1991; împreună au un fiu, Alex Ryan, născut în 1994. Au divorțat în 1999 în California.

Fapte despre Jack Ryan

  1. El a susținut reformarea modului în care se desfășoară procesele și limitarea plăților pentru neglijență medicală.
  2. El conduce REX, o companie de servicii imobiliare bazată pe tehnologie, care lucrează în afara MLS pentru a vinde case.
  3. Ryan a câștigat primarul GOP cu 36% până la 23% împotriva lui Jim Oberweis, care s-a clasat pe locul al doilea, în 2004.
  4. Și-a părăsit funcția de profesor pentru a candida la Senat în 2004.
  5. Ryan a fost un susținător al reducerilor generale de impozite și al reformei delictuale.

Citește și: Ted Cruz (Politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț / soție, Copii, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found