Samantha Lewes (actriță) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, cauză de moarte, valoare netă, fapte

Susan Jane Dillingham mai cunoscută sub numele de Samantha lewes a fost o actriță cunoscută mai ales pentru rolul din Bosom Buddies (1980) și Mr. Success (1984). Părinții ei erau John Raymond Dillingham și Harriet Hall Dillingham. A fost căsătorită cu Tom Hanks, un popular actor de la Hollywood. Au fost împreună timp de aproximativ nouă ani și au sărbătorit bine. După ce s-a luptat cu cancerul osos, a murit pe 12 martie 2002 în Sacramento, California. Îi place să-și păstreze informațiile private, astfel se știe puțin despre viața ei.

Samantha Lewes Age și Bio

Câți ani avea Samantha Lewes? S-a născut la 29 noiembrie 1952 în San Diego, California, SUA și și-a luat ultima suflare pe 12 martie 2002. Așadar, durata totală de viață a fost de 49 de ani.

Samantha Lewes Înălțime și greutate

Cât de înaltă era Samantha Lewes? Samantha Lewes era o doamnă medie care avea o înălțime de 1,65 m sau altfel de 5 ft 5 in înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.

Nume realSusan Jane Dillingham
Vârstă49 de ani (moarte)
Înălţime1,65 m sau 5 ft 5 in
Greutate55 Kg sau 121 lbs
SoțTom Hanks
Naţionalitateamerican
Valoarea netă15 milioane USD
Locul nașteriiSan Diego, California, SUA

Samantha Lewes Soț și copii

Cine a fost Soțul Samantha lewes? Samantha lewes a fost căsătorită cu Tom Hanks. După înmatriculare, Samantha s-a înscris la Universitatea de Stat din Sacramento și acesta a fost locul unde l-a întâlnit pe Tom Hanks. Împreună, își primesc primul copil, Colin Hanks, în 1977, care este în prezent un actor popular de la Hollywood. După cinci ani mai târziu, au avut-o pe Elizabeth Ann Hanks. În cele din urmă, în 1987, cuplul a divorțat. După divorț, Tom s-a căsătorit cu Rita Wilson, o altă actriță.

Samantha Lewes Cauza morții

Cum a murit Samantha Lewes? În 2001, a fost diagnosticată cu cancer osos și de atunci a suferit foarte mult. Tom Hanks a reacționat și el și a spus că a fost devastat după ce a aflat despre boală. În cele din urmă, lupta ei sa încheiat și a murit pe 12 martie 2002 în Sacramento, California.

Samantha Lewes Net Worth

Samantha era mai mult în familie decât să-și construiască cariera. Valoarea netă a soțului ei Tom Hanks este de aproximativ 350 milioane USD. Cu toate acestea, averea ei nu este foarte mare. Potrivit unor estimări, averea ei este de aproximativ 15 milioane de dolari, datorită carierei sale cinematografice, precum și a soluționării divorțului.

Fapte despre Samantha Lewes

  • Ea a născut primul ei copil, Colin Hanks înainte de căsătorie.
  • A fost fostă cumnată a actorului Jim Hanks.
  • S-a căsătorit cu iubita ei de facultate, Tom Hanks, într-o mică nuntă în 1978.
  • Ea nu prea era în lumea actoriei, după căsătorie a jucat în serialul TV „Bosom Buddies” în 1981.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found