Melissanthi Mahut (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Melissanthi Mahut este o cunoscută actriță greco-canadiană, care este renumită pentru că a dat voce peste personajul Kassandra din Assassin’s Creed: Odyssey. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia și multe altele despre Melissanthi Mahut.

Melissanthi Mahut Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Melissanthi Mahut? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Melissanthi Mahut Age

Câți ani are Melissanthi Mahut? Data nașterii ei nu este cunoscută. Are aproximativ 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite.

Citește și: Navia Robinson (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Melissanthi MahutWiki / Bio
Nume realMelissanthi Mahut
PoreclăMelissanthi
Faimos caActrita Voice Over
Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Melissanthi Mahut Boyfriend

Cine este iubitul lui Melissanthi Mahut? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Melissanthi Mahut Net Worth

Care este valoarea netă a lui Melissanthi Mahut? Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Vanessa Hudgens (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Melissanthi Mahut Carieră

Melissanthi Mahut și-a dat glas multor cetățeni greci din Egipt, în 2017. După ce a trecut prima audiție la Londra, Melissanthi a zburat înapoi în Canada pentru audiția finală. Acolo s-a întâlnit cu actorul vocal al lui Alexios, Michael Antonakos, cu care a efectuat audiția finală. Apoi a început activitatea vocală în mai 2017.

Familia Melissanthi Mahut

Informațiile despre tatăl și mama lui Melissanthi Mahut nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată. Pentru a exprima personajul, Melissanthi a trebuit să citească un scenariu în întregime, durând de la două la patru ore.

Fapte Melissanthi Mahut

  1. Melissanthi a fost un talent uimitor de voce în toată franciza Assassin’s Creed.
  2. Și-a început cariera ca model și s-a aventurat în industria showbizului.
  3. Este actriță și este cunoscută mai ales pentru Assassin’s Creed Odyssey (2018), Assassin’s Creed: Origins (2017) și Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020).
  4. Este activă pe platformele de socializare.
  5. Albastrul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Monica Ruiz (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Carieră, Valoare netă, Fapte