Alexi Ashe (Soția lui Seth Meyers) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Alexi Ashe este un cunoscut avocat american pentru drepturile omului și asistent procuror districtual în cadrul procurorului districtului King’s County. Are o personalitate îndrăzneață și elegantă. Ea s-a îndrăgostit de staruri ca fiind soția comedianului și gazda de noapte Seth Meyers. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Alexi Ashe.

Alexi Ashe Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Alexi Ashe? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 53 Kg sau 114 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Alexi Ashe Age

Câți ani are Alexi Ashe? Ziua ei de naștere cade la 1 aprilie 1983. Are 37 de ani. Deține naționalitatea mexicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în New Mexico. Numele tatălui ei este Tom și mama pe nume Joan Ashe. Are și frați. Are o soră pe nume Ariel, care este decorator de interior și cofondator al firmei de design Ashe + Leandro alături de arhitectul Reinaldo Leandro. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit o diplomă în drept la Universitatea Southwestern.

Citește și: Morgan Poole (Soția Eric Bledsoe) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Alexi AsheWiki / Bio
Nume realAlexi Ashe
PoreclăAlexi
Faimos caAvocat
Vârstă37 de ani
Zi de nastere1 aprilie 1983
Locul naşteriiNew Mexico
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatemexican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 53 Kg (114 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiAshe Olsen, Axel Strahl
Soț / SoțieSeth Meyers
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Alexi Ashe Soț

Cine este soțul lui Alexi Ashe? A legat nodul cu Seth Meyers în 2013, după ce s-a întâlnit timp de cinci ani. Mai mult, Seth este un comediant american, scriitor, producător, actor și gazdă de televiziune. Găzduiește Late Night with Seth Meyers, un talk-show târziu pe NBC. Cuplul a avut primul lor fiu Ashe Olsen în 2016 și și-a întâmpinat al doilea fiu, Axel Strahl, în aprilie 2018.

Citește și: Ron Fisico (Trish Stratus Husband) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte

Alexi Ashe Net Worth

Care este valoarea netă a lui Alexi Ashe? Munca ei în combaterea traficului a numit-o una dintre New Abolitionists din New York. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Alexi Ashe Fapte

  1. Alexi Ashe este un important furnizor de servicii și pledează pentru supraviețuitorii violenței domestice, a traficului sexual și a unor tipuri similare de violență de gen.
  2. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  3. Și-a început cariera profesională în 2007 ca analist de politici și cercetare.
  4. A început să lucreze ca scriitoare de subvenții și stagiar legal la World Wide Orphan Foundation, în decembrie 2012.
  5. Din 2001 până în 2014, a fost membru al distribuției „Saturday Night Live”.

Citește și: Kris Brkljac (Soțul Stana Katic) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found