Vanessa Bohorquez (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Vanessa Bohorquez, o tânără din Maracaibo, Venezuela, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor sociale. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul său excepțional de modelare, Vanessa Bohorquez impresionează lumea prin costumele sale de baie și lenjerie. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Mai mult, contul ei principal de Instagram a fost închis. Are un cont secundar sub numele de utilizator vanessitavideos. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Vanessa Bohorquez Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Vanessa Bohorquez? Ea se află la o înălțime de 5 ft 10 în înălțime sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 129 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Vanessei Bohorquez? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-26-46 țoli. Poartă o sutienă de 36 B.

Vanessa Bohorquez Varsta

Câți ani are Vanessa Bohorquez? Ziua ei de naștere cade pe 2 iulie 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea spaniolă și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Maracaibo, Venezuela. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Daphne Joy (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Relație, Fiu, Valoare netă, Părinți, Greutate, Fapte

Vanessa Bohorquez Wiki

Vanessa BohorquezWiki / Bio
Nume realVanessa Bohorquez
PoreclăVanessa
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere2 iulie 1990
Locul naşteriiMaracaibo, Venezuela
Semnul nașteriiCancer
NaţionalitateSpaniolă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (129 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-26-46 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii2
IubituleSingur
Soț / SoțieCăsătorit
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Vanessa Bohorquez Soț

Cine este soțul Vanessei Bohorquez? Este o doamnă căsătorită. Numele soțului ei nu este cunoscut. Are și copii. Are un fiu și o fiică.

Citește și: Sarah Russi (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Vanesei Bohorquez

Care este valoarea netă a Vanessei Bohorquez? La o vârstă fragedă, Sophie Mudd a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Vanessa Bohorquez Fapte

  1. Vanessa are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.
  6. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Nicolette Shea (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found