Manish Dayal (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Manish Dayal este un cunoscut actor american. El a renumit la rolul de vedetă pentru rolurile sale de Raj Kher în The CW, seria de adolescenți 90210 din filmele The Hundred Foot Journey (2014) și Viceroy’s House (2017). A apărut ca membru principal al distribuției seriei de drame medicale Fox The Resident, din 2018. Reglați biografia și explorați mai multe despre Manish Dayal's Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră și multe alte Fapte despre el!

Manish Dayal Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Manish Dayal? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și are părul negru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Manish Dayal Age

Câți ani are Manish Dayal? Ziua lui de naștere cade pe 17 iunie 1983. În prezent, are 37 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Orangeburg, SC. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Manish DayalWiki / Bio
Nume realManish Dayal
PoreclăManish
Faimos caActor
Vârstă37 de ani
Zi de nastere17 iunie 1983
Locul naşteriiOrangeburg, SC
Semnul nașteriizodia Gemeni
NaţionalitateAmerican-indian
EtnieAmestecat
Religiehindus
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
Copii2
SoțieSnehal Patel
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soția Manish Dayal

Cine este soția lui Manish Dayal? Este căsătorit cu Snehal Patel. Cuplul este binecuvântat și cu doi copii. S-a mutat la Los Angeles, unde locuiește în prezent cu soția și cei doi copii.

Citește și: Jacob Batalon (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Familie: 10 fapte despre el

Valoarea netă a lui Manish Dayal

Cât este valoarea netă a lui Manish Dayal? După ce a jucat ca invitat la CSI: Las Vegas la CBS, Dayal a continuat să joace rolul lui Hal, un analist de computer care rupe codul, în seria AMC, Rubicon. Dayal a jucat, de asemenea, în comedia romantică Walkaway. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Familia Manish Dayal

Dayal s-a născut Manish Patel într-o familie indiană gujarati din Orangeburg, Carolina de Sud. Numele mamei sale este Hema și tatăl pe nume Sudhir Patel. El folosește prenumele bunicului său, Dayal, ca nume de scenă. Conform calificărilor sale educaționale, a urmat școala elementară Marshall. Mai târziu, a mers la Heathwood Hall din Columbia. Ulterior a obținut o diplomă în afaceri internaționale de la Universitatea George Washington. Și-a finalizat absolvirea în 2015.

Manish Dayal Career

Dayal și-a început cariera apărând în reclame naționale pentru McDonald’s, Windows, Nintendo și Domino’s Pizza. În 2010 și 2011, el a jucat rolul lui Ravi, liderul echipei A în cadrul programului Outsourced, un serial de comedie de la NBC. A jucat, de asemenea, Raj Kher, un student alternativ care se vindeca de cancer, în a treia și a patra sezoane din The CW’s 90210. A jucat în rolul lui Hassan Kadam în The Hundred Foot Journey (2014). Din 2018, el a jucat în serialul Fox The Resident.

Fapte Manish Dayal

  1. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. În 2008, a jucat rolul principal în spectacolul Rafta, Rafta, de două ori extins de pe Broadway.
  3. Are peste douăzeci de mii de adepți pe Twitter și 180.000 de fani pe Instagram.
  4. A urmat școala elementară Marshall și ulterior a mers la Heathwood Hall din Columbia.
  5. A jucat un mic rol în The Sorcerer’s Apprentice și Paula Van der Oest’s Domino Effect.

Citește și: Hero Fiennes-Tiffin (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found