Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hunter Biden este un avocat american și consilier de investiții care este al doilea fiu al președintelui Statelor Unite Joe Biden și Neilia Biden. Este partener fondator al firmei de consultanță și investiții Rosemont Seneca Partners. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Hunter Biden și multe altele despre el!

Hunter Biden Înălțime și greutate

Cât de înalt este Hunter Biden? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 133 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Hunter Biden Age

Câți ani are Hunter Biden? Ziua lui de naștere cade pe 4 februarie 1970. În prezent, are 50 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Wilmington, DE. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Joe Biden (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Viață de familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hunter BidenWiki / Bio
Nume realRobert Hunter Biden
PoreclăHunter Biden
Faimos caPolitician
Vârstă50 de ani
Zi de nastere4 februarie 1970
Locul naşteriiWilmington, DE
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (133 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
CopiiNaomi, Finnegan și Maisy
Soția / soțiaKathleen Buhle
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soția lui Hunter Biden

Cine este soția lui Hunter Biden? Biden s-a căsătorit cu Kathleen Buhle în 1993. Au trei copii Naomi, Finnegan și Maisy. S-a născut în 2001. Se pare că are relații prietenoase cu Barack și fiica lui Michelle Obama, Sasha Obama. Mai mult, cuplul s-a separat în 2015 și a divorțat în 2017. Biden a început să se întâlnească cu Hallie Biden, văduva fratelui Beau, în 2016.

Citește și: Neilia Hunter (Soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte

Valoarea netă a lui Hunter Biden

Care este valoarea netă a lui Hunter Biden? Biden a fost recrutat în consiliul de administrație al Burisma Holdings, unul dintre cei mai mari producători privați de gaze naturale din Ucraina, în 2014 și a servit până la expirarea mandatului său în aprilie 2019. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Cariera Hunter Biden

După facultatea de drept, Biden a acceptat un post la holdingul bancar MBNA America. Biden a devenit lobbyist în 2001, cofondând firma Oldaker, Biden & Belair. Biden este un profesionist în investiții de capital, interesat de finanțarea companiilor de tehnologie în stadiu incipient.

Fapte despre Hunter Biden

  1. În perioada 2013-2020, Biden a fost membru al consiliului de administrație al fondului de capital privat BHR Partners din China.
  2. Hunter, fiul cel mic al președintelui ales Biden, ar fi fost anterior în consiliul de administrație al Burisma, o companie de gaze din Ucraina.
  3. Mama lui Hunter Biden și sora mai mică, Naomi, au fost uciși într-un accident de mașină pe 18 decembrie 1972.
  4. Biden și fratele său mai mare Beau au fost, de asemenea, grav răniți.
  5. Ulterior, Hunter și Beau și-au încurajat tatăl să se căsătorească din nou, iar Jill Jacobs a devenit mama lor vitregă în 1977.
  6. Sora vitregă a lui Biden, Ashley, s-a născut în 1981.
  7. La fel ca tatăl și fratele său, Biden a urmat liceul catolic Archmere Academy din Claymont, Delaware.
  8. În ceea ce privește educația, a absolvit o diplomă de licență în istorie la Universitatea Georgetown în 1992.

Citește și: Jill Biden (soția Joe Biden) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found