Emiru (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Emiru este pseudonimul celebrității americane pe internet și al vedetei Twitch. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe Twitch. Emiru transmite o varietate de jocuri, dar este văzută adesea jucând jocuri, cum ar fi „League of Legends” și „Fortnite”. De asemenea, ea postează conținut pentru jocuri pe YouTube. Într-un interval foarte scurt de timp, ea a acumulat peste 240.000 de adepți. Numele ei de vedetă Twitch este, „cont emiru”. În afară de aceasta, ea este activă și pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emiru Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Emiru? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Emiru? Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Emiru Age

Câți ani are Emiru? Ziua ei de naștere cade pe 3 ianuarie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este de origine chineză și germană. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Wichita, KS. Prenumele ei este Emily. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Emiru Wiki

EmiruWiki / Bio
Nume realEmily
PoreclăEmiru
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă22 de ani
Zi de nastere3 ianuarie 1998
Locul naşteriiWichita, KS
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 60-200 K USD (USD)

Iubitul Emiru

Cine este iubitul lui Emiru? Ea este singură în aceste momente. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea avea o relație cu Dyrus.

Citește și: David Cánovas (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Emiru Net Worth

Care este valoarea netă a lui Emiru? Cariera socială este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 60-200 K USD (USD).

Fapte Emiru

  1. Emiru are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  3. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Nihachu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found