Charlie Zelenoff (fals campion UBF) Wiki, biografie, vârstă, soție, înălțime, greutate, valoare netă, familie, înregistrare, fapte

Charlie Zelenoff (n. 27 iulie 1988) este un boxer american profesionist născut în Rusia, cu sediul în Los Angeles, California. Și-a ridicat faima pentru că susține că este campion UBF. De asemenea, declară că are un record neînvins de 240-0. Cu toate acestea, nimeni nu este de acord cu el. Chiar îi provoacă pe oamenii din săli de sport să se lupte cu el dându-le bani. Prin urmare, majoritatea oamenilor cred că este un psihic mental și întârziat. Ei chiar spun că Charlie este delirant.

În plus, Zelenoff, care se numește Charlie Z, Charlie Champion Zelenoff și „Goat”, are 32 de ani. Locuiește cu tatăl său vitreg și mama sa, ambii emigri din Ucraina, pe strada North Vista. Cu toate acestea, el pare să-și petreacă cea mai mare parte a timpului în săli de sport și studiouri de box, unde este filmat angajat în lupte derutante, care îi lasă pe unii dintre adversari uimiți de violența sa. Zelenoff, care are 5’9 ”și cântărește aproximativ 140 de kilograme, susține că a câștigat toate cele peste 240 de lupte în care a fost.„ Pumnul meu a provocat pandemia pe care a auzit-o tot pământul ”, spune el. Videoclipurile sale și altele sunt postate pe Charlie ZTV, canalul său de YouTube, care are 7.450 de abonați și unii agenți de publicitate.

Dar există un public și mai mare care găsește mai multe informații despre Charlie Zelenoff pe canalele YouTube, cum ar fi „Charlie Zelenoff Uncut”, care are 63.200 de abonați. Un videoclip postat de MailOnline care arată Zelenoff eliminat de boxerul Deontay Wilder în 2015 a atras 4,2 milioane de vizualizări.

Pe propriul său canal YouTube și în videoclipurile afișate pe cele ale criticilor săi, Zelenoff se laudă că este boxerul de top din Federația de box subteran (UBF), care spune că a fost creat în 2011 pentru a contracara ceea ce fondatorul său a perceput ca fiind corupție în organizații mai cunoscute precum Organizația Mondială a Boxului. Unii, totuși, se întreabă dacă UBF este real. Pe site-ul său web, UBF anunță lupta lui Zelenoff cu Chris Kud, pe care îl identifică ca fiind fratele unui „homo care a avut recent falca spartă și reconectată în urma unei altercații prost sfătuite” cu un campion UBF. „Voi revinde acest fagot Kud și îl voi ucide în ring”, spune Zelenoff.

El a căutat pe internet pentru comportamentele sale neobișnuite și susținerile pe care le-a făcut: „Într-un videoclip, Zelenoff arată o pereche de tocuri roșii înalteSpune că a cumpărat pentru Kardashian. „Îl iubesc atât de mult pe Kim Kardashian, încât nu pot să dorm ... Îmi place atât de mult această fată, este literalmente mai puternică decât loviturile mele pandemice. " Dar apoi, într-un alt moment al videoclipului, el spune că acum este îndrăgostit de Nicky Minaj ".

În plus, tatăl vitreg al lui Zelenoff, Eugene, îl susține foarte mult, la fel ca și mama sa, Tanya. Se spune că Eugene este persoana care filmează unele dintre videoclipurile lui Zelenoff. „Charlie este fiul meu. Nu numai că este un mare luptător. Este un mare fiu ”, spune Eugene Zelenoff într-o postare pe rețelele de socializare ca răspuns la criticile fiului său vitreg. Zelenoff, care observă că el însuși a fost un veteran al armatei sovietice ruse, spune: „Știi unde trăiesc. Sunteți binevenit să veniți furiști de muther ... „războinici pe internet, ce veți face când îl veți vedea pe Charlie pe HBO?”

Vârstă, înălțime, greutate și măsurători ale corpului

Varsta Charlie Zelenoff are 32 de ani. Are o înălțime foarte bună de 5 Picioare 9 Inchi. Cântărește în jur de 78 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 42-32-35 inci. Bicepsul său are 14 inci. În plus, culoarea părului său este negru și are culoarea maro a ochilor.

Charlie Zelenoff Wiki

Wiki / Bio
Nume realCharlie Zelenoff
PoreclăZ-Money
Vârstă32 de ani
Născut27 iulie 1988
ProfesieBoxer
Renumit pentruEl susține că este campionul UBF
Locul naşteriiRusia
NaţionalitateAmerican-rus
Etniecaucazian
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacLeu
Reședința curentăLos Angeles, California, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '9 "

Centimetri: 175 cm

Metri: 1,75 m

GreutateKilograme: 78 Kg

Lire sterline: 171 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

42-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
Familie
PărinţiTată: Eugene

Mama: Tanya

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaDaria Zelenoff
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul Fairfax
Favorită
Actor favoritKevin Spacey
Luptător preferatDavid Otunga
Culoarea preferatăNegru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Elveţia
Hobby-uriBox și călătorii
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 56.000 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Aly Raisman (Gimnast) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Educație, Fapte

Soție, soție și copii

Charlie Zelenoff este căsătorit cu Daria Zelenoff, care își susține visul de a deveni „cel mai mare boxer” din toate timpurile. Cuplul poate fi adesea văzut sărbătorind „câștigurile” lui Zelenoff pe platformele de socializare. În prezent, Zelenoff locuiește în Los Angeles, California, împreună cu soția și familia sa.

Citește și: Lista celor mai bune 50 de femei frumoase din 2020

Bio, familie și viață timpurie

Charlie Zelenoff s-a născut pe 27 iulie 1988, în Los Angeles, California, SUA. Tatăl vitreg al lui Zelenoff, Eugene, îl susține foarte mult, la fel ca și mama sa, Tanya. La o vârstă fragedă, Zelenoff a devenit pasionat de box. A decis să urmeze boxul profesional. În prima sa luptă oficială, Zelenoff s-a opus lui Andrew Hartley la categoria Welterweight. Din păcate, Zelenoff a fost descalificat în primul său meci și nu a găsit niciodată o modalitate de a reveni pe scena boxului profesionist. În ceea ce privește educația, a crescut în Los Angeles, unde a participat la „Fairfax High School”.

Citește și: Shayna Baszler (Wrestler) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cariera WWE, Soț / soție, Valoare netă, Fapte

Vizualizați această postare pe Instagram

Următoarea mea fată

O postare împărtășită de Charlie Zelenoff 🌐 (@ charlie.zelenoff) pe 24 martie 2018 la 3:33 PDT

Citește și: Michael Jordan (jucător de baschet) Net Worth 2020, Soț / soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Fapte

Valoarea netă

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de vedetă este Charlie Zelenoff. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Charlie Zelenoff de a o face ca o carieră de actorie și de luptă. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că Charlie Zelenoff se ridică treptat la stele, pentru a deveni unul dintre cei mai buni artiști din industrie. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Charlie Zelenoff este estimată la aproximativ 56.000 USD.

Citește și: Lista primelor 10 filme de animație cu cele mai mari încasări din 2020

Charlie Zelenoff Fapte

  • Contul său de Instagram este plin de videoclipuri în care a pretins că este cel mai bun boxer din lume.
  • El se numește capră, adică cel mai mare din toate timpurile.
  • Soția sa Daria este singura persoană care crede în el și îl susține orbește.
  • Unii oameni au făcut chiar și un documentar și scurtmetraje despre el.
  • Numele este Troll Champion: The Charlie Zelenoff Story.
  • În documentar, el bate în mod complet amator și non-boxer pentru a-și arăta spectacolul.
  • Odată, a cerut unui boxer adolescent să se lupte cu el.
  • Dar puștiul l-a bătut urât în ​​ring.
  • De fapt, a început să sângereze din nas și din gură.
  • Comunitatea boxului l-a ignorat complet.
  • În plus, Floyd Mayweather Sr i-a predat câteva lecții de box.
  • Citirea sa pe Instagram este: „Sunt boxer profesionist în Federația de box subterană”.
  • Aproape în fiecare legendă de pe Instagram, el se pretinde campion la box.

Citește și: Top 10 fapte secrete despre emisiunea Netflix din 13 motive


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found