John Boyega (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

John Boyega este un actor și producător britanic-nigerian. El a susținut rolul de vedetă în Marea Britanie natală pentru rolul său de Moses în filmul de comedie sci-fi Attack the Block (2011). Pe lângă acesta, el are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare. Este bine cunoscut pentru abilitatea sa fenomenală de actorie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre John Boyega!

John Boyega Înălțime și greutate

Cât de înalt este John Boyega? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui John Boyega este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 59 kg sau 130 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

John Boyega Age

Câți ani are John Boyega? S-a născut la 17 martie 1992 la Londra, Anglia. Are 28 de ani. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Iubita John Boyega

Cine este iubita lui John Boyega? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. John Boyega este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire, există totuși zvonuri că se întâlnește cu iubita sa de mult timp. De asemenea, se zvonește că este deja logodit cu prietena lui secretă. Cu toate acestea, John Boyega nu a confirmat despre zvon.

Citește și: Frankie Jonas (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

John Boyega Wiki

John BoyegaWiki / Bio
Nume realJohn Adedayo Bamidele

Adegboyega

PoreclăJohn Boyega
Faimos caActor
Vârstă28 de ani
Zi de nastere17 martie 1992
Locul naşteriiLondra, Anglia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 59 Kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 7 milioane USD (USD)

John Boyega Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui John Boyega? Pentru „Războiul stelelor: trezirea forței”, nou-veniții de atunci Daisy Ridley și John Boyega câștigau între 100.000 și 300.000 de dolari. Mai mult, valoarea sa netă totală este estimată la peste 7 milioane de dolari (USD).

John-Boyega-net-worth

Citește și: Wayne Brady (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia John Boyega

Numele mamei lui John Boyega este Abigail, care lucrează cu persoane cu dizabilități, iar mama, Samson Adegboyega, ministru penticostal. Are și frați. Are două surori mai mari. Părinții lui sunt ambii de origine nigeriană. În ceea ce privește educația, a urmat South Thames College la campusul Wandsworth al colegiului pentru a studia pentru o diplomă națională în artele spectacolului.

John Boyega Fapte

  1. Primul rol interpretat de John Boyega a fost ca un leopard într-o piesă în timp ce se afla la școala primară Oliver Goldsmith.
  2. S-a antrenat la Identity School of Acting din Londra.
  3. Boyega este, de asemenea, un teetotaler.
  4. Boyega a fost listat în Top 100 dintre cei mai influenți oameni din Marea Britanie cu descendență africană / afro-caraibiană, în 2020.
  5. Are milioane de adepți pe platformele sale de socializare precum Instagram.

Citește și: Tanner Buchanan (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found