Kitty Mcintyre (Soția lui Michael McIntyre) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Familie, Fapte

Kitty Mcintyre este o personalitate celebră americană faimoasă. Este mai cunoscută ca soția lui Michael McIntyre. Este comediant, scriitor și prezentator de televiziune englez. În 2012, a fost cel mai bine încasat comediant din lume.

În timp ce Michael se bucură de o viață plină de farmec ca celebritate, soția sa alege să ducă o viață mai privată, departe de lumina reflectoarelor. O persoană rezervată, nu-i place să interacționeze prea mult cu mass-media. Născută în Statele Unite, provine dintr-o familie bogată și este bine educată. În ciuda faptului că este soția uneia dintre cele mai mari vedete din industria TV americană, reușește să ducă o viață relativ retrasă.

Își susține soțul din toată inima și îl încurajează să-și urmărească ambițiile. Kitty îl însoțește uneori la premii de funcții și evenimente de covor roșu. Pe lângă faptul că este o femeie care lucrează și o soție, ea este și o mamă devotată copiilor ei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Kitty Mcintyre.

Kitty Mcintyre Age

Câți ani are Kitty Mcintyre? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Ea are, probabil, 40 de ani. Deține naționalitatea american-canadiană.

Kitty Mcintyre Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kitty Mcintyre? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-30-38 inch. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Brittany Brees (Soția lui Drew Brees) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Kitty Mcintyre Wiki

Kitty McintyreWiki / Bio
Nume realKitty Mcintyre
PoreclăKitty
Faimos caSoția lui Michael McIntyre
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-30-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiLucas și Oscar
SoțulMichael McIntyre
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Kitty Mcintyre Soț, soție și copii

Cine este soțul lui Kitty Mcintyre? Este căsătorită cu Michael McIntyre. El locuiește în Hampstead, Londra, împreună cu soția sa aromaterapistă, Kitty, care este fiica actorului Simon Ward și sora actriței Sophie Ward. Cuplul are doi fii, Lucas și Oscar.

Citește și: Rebecca King-Crews (Soția lui Terry Crews) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Kitty Mcintyre Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kitty Mcintyre? Are o familie minunată, alta decât soțul și copiii ei. Câștigul Michael al soțului ei este în milioane. În plus, valoarea netă a lui Kitty este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Kitty Mcintyre Bio & Family

Numele tatălui și al mamei lui Kitty Mcintyre nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, ea este bine educată.

Kitty Mcintyre Fapte

  1. Kitty Mcintyre este o soție celebră populară. Este partenerul unui celebru comedian, scriitor și prezentator de televiziune englez, Michael McIntyre.
  2. Data reală a nașterii și semnul nașterii lui Kitty nu sunt disponibile.
  3. Dar ea are 40 de ani.
  4. Pe de altă parte, partenerul ei are 44 de ani, el fiind născut la 21 februarie 1976.
  5. Kitty este o femeie superba. Este mult tânără și strălucitoare. Femeia are o înălțime perfectă și un corp curbat. Nu e de mirare de ce Taupin o iubește mult.
  6. Kitty trăiește un stil de viață generos.
  7. Profesia ei este necunoscută, la fel și valoarea sa netă și salariul. Dar partenerul ei a câștigat o sumă grea din cariera sa muzicală.
  8. Kitty nu este activă pe Instagram. În plus, nu are Twitter sau alte conturi.

Citește și: Christian Stracke (Sutton Stracke Husband) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found