Lais Ribeiro (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Laís Ribeiro este un model brazilian cunoscut mai ales pentru munca ei de înger al Victoria’s Secret. A pozat pentru branduri celebre precum, etichete Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Chanel, Versace și Gucci. Ea este, de asemenea, mai bine cunoscută pentru munca sa prolifică la Săptămâna modei din Sao Paulo din 2011. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Ea are un fan decent care își urmărește contul Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre Lais Ribeiro.

Lais Ribeiro Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lais Ribeiro? Ea se află la o înălțime de 6 ft 0 înălțime sau altfel 1,83 m sau 183 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi căprui frumoși și părul brun închis.

Lais Ribeiro Age

Câți ani are Lais Ribeiro? Ziua ei de naștere cade pe 5 octombrie 1990. În prezent, are 30 de ani. Deține naționalitatea braziliană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Teresina, Brazilia.

Lais Ribeiro Net Worth

Care este valoarea netă a lui Lais Ribeiro? Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Lais RibeiroWiki / Bio
Nume realLais Ribeiro
PoreclăLais
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere5 octombrie 1990
Locul naşteriiTeresina, Brazilia
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 0 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubituleJoakim Noah (Logodnic)
Copii1
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Lais Ribeiro Boyfriend

Cine este iubitul lui Lais Ribeiro? În 2019, s-a logodit cu jucătorul NBA Joakim Noah. Cuplul nu este încă căsătorit. Au început să se întâlnească în 2018. Conform istoricului său anterior de întâlniri, Ribeiro are un fiu, născut pe 17 mai 2008. În 2014, a început să se întâlnească cu jucătorul de baschet american Jared Homan. S-au despărțit.

Citește și: Lilly Ghalichi (Model) Biografie, Vârstă, Soție, Fiică, Înălțime, Greutate, Carieră, Soț, Valoare netă, Fapte

Lais Ribeiro Carieră

Ribeiro se pregătea pentru a deveni asistent medical, înainte de a deveni model. În 2009, a parcurs marile podiumuri internaționale pentru designeri precum Shiatzy Chen, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, DKNY, Dior, Roberto Cavalli, Blumarine, Moschino, Balmain, Jean Paul Gaultier, Alexandre Vauthier, Elie Saab, Alexander Wang, Guy Laroche și Marc Jacobs și multe altele. A fost fotografiată pentru Vogue american, brazilian, german și italian. De asemenea, lucrează pentru Victoria’s Secret. Ea a devenit îngerul Victoria’s Secret în 2015.

Lais Ribeiro Fapte

  1. Modelul și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște arome înfocate pentru cameră.
  2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  5. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  6. Ea este singură în aceste momente.
  7. Era programată să meargă la Victoria's Secret Fashion Show din 2012, dar a căzut și și-a entors grav glezna în timpul repetițiilor.
  8. Ribeiro a fost ales să poarte „Sutienul Fantasy Champagne Nights” pentru prezentarea de modă Victoria’s Secret din 2017, desfășurată la Shanghai, în 2017.
  9. Este activă pe platformele de socializare.
  10. Este un iubitor de animale de companie avid.
  11. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  12. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  13. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
  14. Albastrul este culoarea ei preferată.
  15. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Sabrina Dhowre (Model) Vârstă, soț / soție, înălțime, greutate, măsurare corporală, familie, valoare netă, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found