Cindy Prado (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Măsurători, Valoare netă, Date

Cindy Prado este un celebru model american și designer de modă. A câștigat faima, pentru că a îmbrăcat coperțile unor reviste precum FHM și a lucrat cu companii precum Telemundo. În curând, a început să susțină o serie de mărci de modă și, în cele din urmă, și-a lansat propria linie de modă. Ea chiar s-a aventurat să scrie. A început să modeleze în adolescență și a apărut în mai multe reclame. Este cunoscută că participă la diverse inițiative caritabile. Recent a devenit una dintre primele 10 cele mai urmărite vedete de pe Instagram, cu peste un milion de adepți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Cindy Prado.

Cindy Prado Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Cindy Prado? Modelul fierbinte și sexy Cindy Prado se află la o înălțime de 5 ft 5 in înălțime sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 54 kg sau 113 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Cindy Prado Age

Câți ani are Cindy Prado? Ziua ei de naștere cade pe 20 ianuarie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător.

Familia Cindy Prado

Cindy Prado s-a născut în Miami, FL. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Simone Alexandra Johnson (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Frați, Valoare netă, Iubit, Părinți, Fapte

Cindy Prado Wikipedia

Cindy PradoWiki / Bio
Nume realCindy Prado
PoreclăCindy
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere20 ianuarie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
NaţionalitateMiami, FL
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 54 Kg (113 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubitulePatryk Tracz
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Cindy Prado Boyfriend

Cine este iubitul lui Cindy Prado? Este în relație cu cofondatorul Life in Color, Patryk Tracz. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Cindy Prado Net Worth

Care este valoarea netă a lui Cindy Prado? Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD). Ea a fost numită gospodină celebră de către Salon, deoarece este o bucătăreasă și o bucătară grozavă. Este un mare fan al Martha Stewart și Nigella Lawson.

Citește și: Sarah Russi (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cindy Prado Carieră

Cindy Prado a fost numită Hottie în orașul natal de către revista Maxim. A început să modeleze la vârsta de cincisprezece ani, apărând în cataloage și mergând în spectacole pe pistă. Ea a apărut pe coperta revistei Cosmo, declarând în interviu că nu consumă droguri și nu bea alcool, dar doarme foarte mult.

Cindy Prado Fapte

  1. Cindy Prado a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.
  2. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  3. Este de origine cubaneză și spaniolă.
  4. A lucrat pentru multe reviste de renume.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Alexis Clark (model Instagram) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte