Paul Zimmer (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Paul Zimmer este o personalitate social-media americană. A crescut la fața locului pentru videoclipurile sale TikTok. El este, de asemenea, popular pentru efectele speciale pe care le adaugă videoclipurilor de sincronizare a buzelor de pe TikTok. El a fost inițial interesat de sport, dar mai târziu s-a orientat spre social media. Într-un interval scurt, Paul a câștigat o bază semnificativă de fani. Meritul major pentru asta revine videoclipurilor sale TikTok care i-au adus mii de fani și milioane de „inimi” TikTok. Paul are o pagină „Instagram” care i-a adus mii de adepți. De multe ori postează poze cu părinții săi pe pagina lui ‘Instagram’. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Paul Zimmer și multe altele despre el!

Paul Zimmer Înălțime și greutate

Cât de înalt este Paul Zimmer? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,70 m sau 170 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Paul Zimmer Age

Câți ani are Paul Zimmer? Ziua lui de naștere cade pe 13 iulie 1995. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Maryland, Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jasmine Chiswell (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Paul Zimmer Wikipedia

Paul ZimmerWiki / Bio
Nume realPaul Zimmer
PoreclăPaul
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere13 iulie 1995
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,70 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Paul Zimmer Prietena

Cine este iubita lui Paul Zimmer? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Nu se întâlnește cu nimeni. Mai mult, se zvoneste cu superba Jamie Rose. El nu a confirmat aceste zvonuri și a etichetat-o ​​doar ca „cea mai bună prietenă” în videoclipurile sale.

Citește și: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Date

Paul Zimmer Net Worth

Care este valoarea netă a lui Paul Zimmer? A început să creeze videoclipuri de sincronizare a buzelor pentru aplicația „musical.ly”, care acum este cunoscută sub numele de „TikTok.” Contul se numește „Paul Zimmer”. Ulterior a început să introducă efecte speciale în videoclipurile sale. Acest lucru l-a ajutat să atragă mai mulți spectatori. Paul deține, de asemenea, un cont „Instagram” numit „Paul Zimmer.” Contul găzduiește o serie de fotografii și selfie-uri. Pagina are acum peste 49 de mii de adepți. El și-a prezentat frații în câteva dintre aceste videoclipuri. Canalul are puțin mai mult de patru mii de abonați. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD)

Paul Zimmer Carieră

Paul Zimmer nu a planificat niciodată să fie un star de social media. Paul are o pagină „Instagram” care i-a adus mii de adepți. De multe ori postează poze cu părinții săi pe pagina lui ‘Instagram’.

Paul Zimmer Fapte

  1. Paul Zimmer a început să creeze videoclipuri de sincronizare a buzelor pentru aplicația „musical.ly”, care acum este cunoscută sub numele de „TikTok”.
  2. În cele din urmă, Paul a obținut o bază semnificativă de fani.
  3. Ulterior a început să introducă efecte speciale în videoclipurile sale.
  4. Are un simț de îmbrăcăminte casual, iar moda îi vine natural.
  5. De asemenea, deține un cont „Instagram” numit „Paul Zimmer”.

Citește și: Mads Lewis (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found