Shane Keisel Wiki, Bio, Vârstă, Utah, Înălțime, Greutate, Soție, Familie, Valoare netă, Fapte

Shane Keisel este un vânzător american Toyota și fost angajat al Utah Highway Patrolling. Fiind fanul echipei UBA Jazz NBA, Keisel a ajuns în știri în știri după ce a făcut o controversă cu jucătorul NBA, Russell Westbrook în timpul meciului dintre echipa Oklahoma și Utah.

Shane Keisel Utah

Potrivit afacerilor Fox, tabăra starului Houston West Rockets, Russell Westbrook, este convinsă că un proces al fanilor care acuză paznicul All-Star că a reacționat excesiv la heckling standard în timpul unei altercații din martie trecută este lipsit de merit, potrivit unui raport de marți.

Fanul, Shane Keisel, a intentat o acțiune împotriva Jazz și Westbrook în curtea districtului 4 luni, luni după ce Utah l-a interzis pe viață în urma unei altercații. În proces, Keisel a respins afirmația lui Westbrook conform căreia a făcut observații acuzate rasial în timpul incidentului, care a avut loc în timp ce vedeta NBA era încă membru al Oklahoma City Thunder. Keisel susține că Westbrook a participat la o „tiradă” în ceea ce privește heckling-ul de bază.

„Procesul este lipsit de merit”, a declarat pentru TMZ Sports o sursă apropiată de Westbrook. „Jazz-ul a efectuat propria anchetă a comportamentului tipului la acel joc și, pe baza investigației lor, au decis să-i interzică participarea la viitoarele jocuri de jazz”.

Procesul solicită despăgubiri de 68 de milioane de dolari pentru Keisel și 32 de milioane de dolari pentru iubita sa, Jennifer Huff. Cuplul a cerut, de asemenea, scuze publice de la Westbrook și Jazz.

În dosar, avocații Keisel susțin că Jazz-ul a ajuns la hotărârea lor fără dovezi video care să confirme afirmațiile lui Westbrook conform cărora heckling-ul era de natură rasială. Jazz a interzis Keisel de la toate evenimentele viitoare la Vivint Smart Home Arena, stadionul de acasă al echipei, pentru „abuz verbal excesiv și derogatoriu îndreptat către jucător”.

Jazz a respins, de asemenea, acuzațiile procesului. "Credem că nu există nicio bază legală sau de fapt pentru aceste afirmații împotriva Utah Jazz", a declarat echipa într-o declarație adresată FOX Business. „Organizația a investigat incidentul subiacent și a acționat într-un mod adecvat și responsabil. Intenționăm să apărăm energic procesul. ”

Westbrook a spus că Keisel i-a spus să „îngenuncheze așa cum obișnuiai”. Un videoclip în care Westbrook i-a amenințat pe Keisel și pe iubita lui au devenit virale pe social media. La acea vreme, NBA a amendat Westbrook cu 25.000 de dolari pentru acțiunile sale.

Shane Keisel Vârstă, înălțime și greutate

Vârsta lui Shane Keisel are 31 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare 8 inci. Greutatea sa corporală este de aproximativ 80 de kilograme. Măsurătorile corpului său sunt de 43-33-35 inci. Bicepsul său are 16 inci. Blondie cu ochi negri este și un ciudat de fitness.

Prietena, soția și copiii

În ceea ce privește viața personală și prietena, Shane Keisel nu se întâlnește cu nimeni și se bucură în prezent de viața sa de celibatar. Nu este căsătorit și nici nu este logodit cu nimeni în aceste momente. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public.

Shane este cunoscut a fi fostul angajat al Utah Highway Patrolling și a lucrat în diferite locuri de muncă în companii auto. Are o experiență decentă în industria automobilelor și a fost, de asemenea, Manager de accesorii pentru o companie. În prezent, Keisel lucrează ca vânzător pentru compania Toyota, iar vârsta sa actuală este de 30 de ani.

Shane Keisel Wiki

Wiki / Bio
Nume realShane Keisel
PoreclăShane
Vârstă31 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1988
ProfesieVânzător Toyota
Renumit pentruTransmiterea comentariilor inexacte către Russell Westbrook

(Jucător NBA din Oklahoma)

Locul naşteriiSalt Lake City, Utah (SUA)
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacLeu
Reședința curentăSalt Lake City, Utah, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '8 "

Centimetri: 173 cm

Metri: 1,73 m

GreutateKilograme: 80 Kg

Lire sterline: 176 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

43-33-35 inci
Dimensiunea bicepsului16 inch
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriNici unul
Soția / soțiaNume necunoscut
CopiiNecunoscut
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul din Salt Lake City
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și cântă la chitară
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 20.000 USD din SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte

Familia Shane Keisel

Shane Keisel s-a născut în 1988 în Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii. El deține naționalitatea americană. Informațiile sale de familie nu sunt cunoscute în domeniul public. Dar are și frați. În ceea ce privește educația, și-a finalizat învățământul liceal de la o școală privată din Salt Lake City.

Shane Keisel Net Worth

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este Shane Keisel. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Shane Keisel este estimată la aproximativ 20.000 USD.

Shane Keisel Fapte

  • Westbrook și Jazz au depus răspunsuri la procesul lui Keisel.
  • Russell Westbrook a petrecut 11 sezoane cu Oklahoma City Thunder câștigând premiul NBA MVP din 2017.
  • Tânărul de 31 de ani a fost schimbat la Houston Rockets vara trecută, care l-a trimis pe Chris Paul invers.
  • Până în prezent, Westbrook i-a ajutat pe Rockets să obțină un record de 29-17 (victorie-pierdere) în Conferința de Vest, înregistrând 26 de puncte, 8,1 recuperări și 7,4 pase decisive pe meci.

Citește și: David Paul Olsen (Stunt Performer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Părinți, Carieră, Fapte

Citește și: Laura Savoie Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Întâlnire, Soț, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found