Sal Vulcano (Comediant) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Sal Vulcano este un comedian, actor și producător de improvizație și de rezervă american din cartierul Staten Island din New York. Biografia este scrisă de membrii Starsgab.com. Mai mult, el joacă în seria de televiziune Impractical Jokers, care a fost difuzată pentru prima dată pe 15 decembrie 2011 pe TruTV. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare precum Instagram și Twitter. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, copiii, valoarea netă, familia, cariera lui Sal Vulcano și multe altele despre el!

Sal Vulcano Înălțime și greutate

Cât de înalt este Sal Vulcano? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Epoca Sal Vulcano

Câți ani are Sal Vulcano? Ziua lui de naștere cade pe 5 noiembrie 1976. Are 44 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în New York, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Vulcano

Cine este soția lui Sal Vulcano? Conform wiki, el este primul Joker căsătorit și are doi copii cu soția sa Bessy. Sal Vulcano este un comediant improvizat și de rezervă din cartierul Staten Island din New York. A obținut o diplomă în finanțe la Universitatea St. John’s.

Citește și: Aaron Yonda (Comedian) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sal Vulcano Wiki

Sal VulcanoWiki / Bio
Nume realSalvatore Edward

Anthony Vulcano

PoreclăSal Vulcano
Faimos caComediant, Actor,

și Producător

Vârstă44 de ani
Zi de nastere5 noiembrie 1976
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
Copii2
Soția / soțiaBessy
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Sal Vulcano

Cât este valoarea netă a lui Sal Vulcano? Este comediant și conduce, de asemenea, mai multe afaceri. Este membru al The Tenderloins, o trupă de comedie. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Citește și: Sarah Cooper (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Sal Vulcano Carieră

Sal Vulcano fiind separat de ani de zile, Murray, Gatto și Vulcano s-au reunit după ce au absolvit facultatea. În 2019, Vulcano, alături de ceilalți membri ai The Tenderloins, a jucat în The Misery Index.

Familia Sal Vulcano

Numele tatălui și mamei lui Sal Vulcano nu sunt cunoscute. S-a născut în Staten Island și este de origine italiană, cubaneză și portoricană. Mai mult, împreună cu Gatto, Murray și Quinn, el a fost membru al clubului de improvizație al liceului său, pentru că au văzut-o ca pe o modalitate de a se exprima și de a întâlni fete. Conform calificărilor sale educaționale, el a primit o diplomă în finanțe de la Universitatea St. John’s.

Sal Vulcano Fapte

  1. Impractical Jokers a lui Sal Vulcano a avut premiera pe 15 decembrie 2011 pe TruTV, care a fost urmărit de peste 32 de milioane de telespectatori în primul său sezon.
  2. Emisiunea a devenit cel mai popular serial de pe TruTV și a ridicat Vulcano în ochii publicului.
  3. Sal este în prezent cel mai pedepsit glumet din emisiune.
  4. Impractical Jokers: The Movie a fost lansat pe 21 februarie 2020.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care urmărește și acolo.

Citește și: Iliza Shlesinger (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found